FAQ

Előzmények

Broganhozzászólásai | válasz erre | 2008.10.27 22:37:47 (37523)
Itt a kessertársadalommal van a probléma, mert a kesserek keresik a ládát, annak ellenére, hogy betegre van állítva. A rejtő nem hibáztatható. Elvégre mi a francnak keresik a ládáját, ha egyszer beteg? Azért állította betegre, hogy ne menjenek oda.

No persze, ha végre egyszer meg lenne oldva, hogy letöltéskor ne töltődjenek le automatikusan a beteg ládák adatai is, akkor ez a probléma is kisebb lenne, ugyanis a letöltött adathalmaznál már elvész a láda állapotával kapcsolatos információ, így a ládászok nem is látják, hogy beteg a láda. De ezt sem sikerül elérni már régóta. Úgyhogy ebben az ügyben az egyesület és személyesen Kolesár is felelős.
[előzmény: (37521) Yoss, 2008.10.27 22:27:04]

Yosshozzászólásai | válasz erre | 2008.10.27 22:27:04 (37521)
Igazad lenne, de ne általánosítsunk. Az, hogy ez a rejtő olyan amilyen, nem jelenti azt, hogy az egész kessertársadalmat képviseli és/vagy róla lehetne következtetni az egész kessertársadalom viselkedésére.
[előzmény: (37519) c.corax, 2008.10.27 20:26:41]

c.coraxhozzászólásai | válasz erre | 2008.10.27 20:26:41 (37519)
Tisztelt Kessertársak!

A Zalai Tátika ládája azért lett betegre állítva, mert a kincskeresőket kiküldi a jelszó egy részletéért a Szentkereszthez, mely fokozottan védett természeti területen (a Tátikai ősbükkös erdőrezervátum területén) található, és nem vezet hozzá jelzett turistaút. Az 1996. évi LIII. törvény a természetvédelméről 40.§-a szerint: "Fokozottan védett természeti területre történő belépéshez - a jelzett turistautak és tanösvények kivételével - a természetvédelmi hatóságnak az igazgatóság szakértői véleményének figyelembevételével kiadott engedélye szükséges."
Még a nyár közepén erre felhívtam a tisztelt rejtő figyelmét és javasoltam neki, hogy módosítsa a ládáját és ne küldje ki a kessereket a kereszthez, mert a nyugati sziklafal tetején található szilikát sziklagyeptársulás a taposásra nagyon érzékeny, sok védett és fokozottan védett növény és állatfaj élő és táplálkozó területe, ezért természetvédelmi szempontból fontos, hogy a taposást és a zavarást a lehető legkisebb szintre csökkentsük. Sajnos ő csak betegre állította a ládát és ez nem akadályozza meg a játékosokat abban, hogy továbbra is keressék a ládát. Vajon ha a GC-s társadalom hozzáállása ilyen, akkor miért is várunk el gördülékeny ügyintézést a NP-ok részéről?...

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]