Előzmények

jalsohozzászólásai | válasz erre | 2009.05.12 14:04:33 (41951)
"...a nem geocaching.hu által szervezett események megvitatására nem biztosítunk fórumot. Ez ügyben a moderatúra toleranciája közel van a zérushoz"

Öreg hiba. Ezt az álláspontot meg kellene változtatni. Mielőtt még kizárnak, leszögezem, hogy nem személy szerint a modival van bajom, hanem a moderálás fenti alapelveivel.

Most már kizárhattok engem is. Jó társaságba kerülök. :-)
[előzmény: (41914) fórummodi, 2009.05.12 10:31:01]

fórummodihozzászólásai | válasz erre | 2009.05.12 10:31:01 (41914)
Tisztelt fórumhasználók!

A geocaching.hu fórumainak használata szabályozott keretek között lehetséges, melyek itt: http://www.geocaching.hu/documents.geo?id=jogi
és itt olvashatóak: http://geocaching.hu/documents.geo?id=forummod

Nem újdonság és fentiekből következik, de megismételjük, hogy a nem geocaching.hu által szervezett események megvitatására nem biztosítunk fórumot. Ez ügyben a moderatúra toleranciája közel van a zérushoz, mivel visszatérően, rendszeresen megtörténik a szabály felrúgása.

A fórumhasználati szabályok - megszegésük esetén a szankciók - mindenkire vonatkoznak, megtalálás számtól, user id-től függetlenül. Ennek és fentieknek figyelembevételével kérjük használni a fórumot!

A fórummoderálási alapelvek 1.6 pontjának - előzetes felszólítás utáni megszegése miatt Csuhás nicknevű topictárs fórum hozzászólási joga 1 hetes időtartamra felfüggésztésre kerül.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]