geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Kolesárhozzászólásai | válasz erre | 2005.05.24 14:42:31 (7411)
Íme az eredmények a verseny oldalán.

A késlekedés oda: meg kellett küzdenem kb. 6-7 trackkel, amelyeket egyedi formátumokban adtak át a versenyzők. Így is maradt 4-5 versenyző, akik nincsenek rajta az animáción. Egy közülük olyan PDA-val ment, ami nem rögzít tracket, egy másik teljesen elvarázsolt formátumban tette ezt, 4 eTrexen pedig egyszerűen ki volt kapcsolva a trackrögzítés. Az ő esetükben bepötyögtük a megtalált pontok neveit az adatbázisba, a többiekét trackből saját fejlesztésű automatizmus gyűjtötte ki, 1% alatti hibával. Két versenyzőnél (Babar, doGmAI) nem írtuk be a pontokat, a versenylapon (Mikinél, ugye?) megvan, majd elkérem és pótlom később.

Kigyűjtöttem azt is, hogy a versenypontokat mennyien találták meg.
[előzmény: (7400) lelcache, 2005.05.24 03:36:44]

lelcachehozzászólásai | válasz erre | 2005.05.24 03:36:44 (7400)
Úgyszintén szeretném kifejezni gratulációmat a szervezőknek a remek versenyért. Nagyon jól éreztük magunkat, de erre számítottunk is az előző versenyek tanúlságából.
A versenynek még nincs oldala, ezért a képeinket felpakoltuk IDE. (Azért már nagyon várjuk a verseny hivatalos oldalát, ahova logolhatunk, és az eredményeket is az animációval!!!!!)

Mi tényleg nagyon élveztük az egészet. Semmi negatívumot nem tudnék megemlíteni. A sorállás az elején sem igen idegesített (bár szerencsére nem jutott belőle túl sok), legalább beszélgethettünk kicsit az ismerősökkel. A geomenü mennyisége valóban lehetett volna cseppet tekintélyesebb, de Zsé maradékából teljesen jól tudtam lakni.

A térképre nyomtatott versenypontok nagy segítséget jelentettek a tervezésnél. Szerintem jó volt így, hogy nem voltak feltüntetve a szántóföldek. Ha azok is ott vannak, akkor semmi gondolkodást, tervezést, improvizációt nem igényelt volna a dolog. Aki a déli kört választotta annak ez volt a nehezítés, aki az északit, annak meg a magas hegyek. Mi a dombok tetejéről mindíg belőttük, hogy merre magy a szántás, és ennek tükrében választottuk ki a következő pontot és az utat. Egészen jól sikerült is megoldani. Egyszer sem hátráltatott a szántó semmiben.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]