Előzmények

Mikuláshozzászólásai | válasz erre | 2010.03.29 14:17:52 (47929)
Mindannyian átéltük a következő állapotokat: 1. kezdeti lelkesedés az MGKE (persze elsősorban a játék) iránt: tagdíj befizetése, örül. 2. Rövid időn belül: első aggasztó jelek: kizárások, sumákolás, goromba stílus az MGKE részéről, amellett akadozó ügyintézések. 3. Felháborodás. 4. Nem fizet többet pártolói tagdíjat, 1%-ot. 5. MGKE kívülről történő bírálata, igazságtalanságok szó nélkül nem hagyása...

Te jelenleg a felháborodás állapotában lehetsz (3.) :) Javaslom "kapcsolj négyesbe", ne fizess több tagdíjat, 1%-ot. Az egyesület életében komoly változás - véleményem szerint - elsősorban az egylet játékosok által történő anyagi támogatásának megvonásával érhető el. Másodsorban természtesen jogi úton, illetve a nagy nyilvánosság (érts. országos média) bevonásával is. Szerintem hamarosan erre is sor kerül, mivel a jelenlegi vezetés nem folytat érdemi párbeszédet a játékosok jelentős részével, illetve véleményem szerint a játékból történő kizárások miatt jogsértő módon viselkedik, felrúgva közhasznúsági vállalásait.

Egyszerűen érthetetlen számomra az egylet szemszögéből az, hogy az adóbevallások időszakában teljesen buta módon fórumos kizárásokkal, cenzúrával hatalmas reklámot csinál egy kis filmnek, ugyanakkor óriási negatív reklámot saját magának, ahelyett, hogy a régóta levegőben lógó, a játékosok által feltett jogos kérdésekre válaszolna. Kinek jó ez? Mert az biztos, hogy a magyar geocachingnek nem... Jelenleg a legnagyobb károkat a gc.hu-nak az MGKE okozza. Paradox helyzet.
[előzmény: (47926) domika, 2010.03.29 13:56:51]

domikahozzászólásai | válasz erre | 2010.03.29 13:56:51 (47926)
Gondolom az oldalon található szavazás (kizárások) miatt...

Ahelyett, hogy a túlzott moderálással foglalkozna az egyesület, lehet hogy jobb lenne ha végre választ adna a többek által feltett kérdésekre.

Nemrég én is feltettem egy egyszerű kérdést az egyesületnek (a tagkártyákkal kapcsolatban). A válaszok stílusa számomra közelíti a minősíthetetlen szintet. Ezekből számomra az derült ki, hogy a közzé tett információkkal ellentétben az egyesületnek fogalma sincs arról, hogy mikor lesz új tagkártya. A kellemetlen az egészben az, hogy aki jelenleg pártoló tag és már lejárt a kártyája, nem tud kedvezményt igénybe venni. Kértem, hogy legalább aktualizálják a tagkártya infókat, ha már tényleg ez a helyzet. Egyelőre nem történt előrelépés.
Ez még kevésbé fáj, de az szerintem jogos elvárás lenne - ha már támogattam az egyesületet -, hogy ne csak félmondatokban / szavakban kapjak választ a feltett kérdésekre. Bár én legalább kaptam. :) (De lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny.)
[előzmény: (47922) ID24, 2010.03.29 13:27:35]

ID24hozzászólásai | válasz erre | 2010.03.29 13:27:35 (47922)
Az imént belinkeltem egy oldalt, ami perceken belül ki lett törölve.
Ha nem szabad más Weboldalakat belinkelni, akkor elnézést kérek, de ez korábban, amikor még rendszeres olvasója voltam a fórumoknak, nem volt tiltva.
Egyébként, a belinkelt Kessersztori oldalon itt játszó emberek százainak írásai, fényképei láthatók. Ezt miért kell üldözni?

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]