geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

K-55hozzászólásai | válasz erre | 2010.08.03 11:41:23 (51018)
Köszönöm a gyors és kimerítő válaszokat. Ezek nagyon jó hírek. Mindenképp keressük akkor a ládát, s mivel augusztus közepe felé járunk ott, kis szerencsével már magyar "színezetűt" találunk.
[előzmény: (51016) Mikulás, 2010.08.03 11:10:40]

Mikuláshozzászólásai | válasz erre | 2010.08.03 11:10:40 (51016)
Nos, nem akartam megszellőztetni a dolgot, mert nem szokás, de ha így rákérdeztél, akkor elmondom, hogy vasárnap jártam ott és - ha a moderáció átengedi - lesz ott láda. Évek óta terveztem oda ládát, de tudni kell azt, hogy létezik ott egy .com-os rejtés a csúcson. A szabályok szerint tehát újabb (hagyományos) rejtéssel nem lehet ott megjelenni, hiszen minimum 160 méterre kell lenniük a ládáknak egymáshoz viszonyítva. Ennek pedig semmi értelme nem lenne, mert akkor jócskán le kellene vinni a csúcsról az új ládát. Virtuálisat pedig nem szerettem volna. A megoldás végül az lett, hogy a lengyel .com-os láda tulajdonosa együttműködésével közös láda lesz a rejtés. Ergo két tulajdonosa lesz. A gc.hu-n - ha minden jól megy - én leszek a ládatulaj, a .com-on és az opencaching.pl-en pedig bogobig. Új logbook került a ládába (mely jelszót is tartalmaz), illetve maga a doboz is cserélve lett vasárnap. A .com-os láda korábbi megtalálói (a .hu-s megjelenéséig) megkaphatják a jelszót és logolhatnak, de kérésemre csak a .hu-s "dobogós" megtalálók után. A tavalyi moderációs csapat véleményét kikértem ez ügyben, többségüktől pozitív visszajelzést kaptam. Remélem nem változik meg ez a felállás. A ládaoldalt közben el is készítettem, de pici türelmet kérek a bejelentéshez, mert előtte rendbe kell hoznom a GCOMSZ beteg ládámat... Aki a Rysy-re (Tengeszem-csúcs) készül, nyugodtan menjen, keresse a .com-os ládát! Remélem, hogy ezzel a hsz-szel nem sértettem "államtitkot".
[előzmény: (51015) K-55, 2010.08.03 10:59:38]

K-55hozzászólásai | válasz erre | 2010.08.03 10:59:38 (51015)
Sziasztok! Istyu mihamarabbi visszatéréséért mi is szorítunk.

A Rysy környéki ládákat nézegettem, egy kérdésem lenne. Van annak különösebb oka, hogy a Rysy-n még nincs láda, (vagy csak felületesen nézem), vagy csak egyszerűen nem próbálkozott még ott senki rejtéssel? Ha utóbbi, érdemes-e ezzel foglalkozni? Véleményeiteket előre is köszönöm.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.