geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

pityulinohozzászólásai | válasz erre | 2010.08.06 08:19:11 (51064)
Szia!
Ne csüggedj, ha egy picit is felkeltette az érdeklődésedet a játék, akkor kezdd el, ne olvasgasd a fórumokat, hanem játssz! A .hu-n (vagyis itt) nagyon élvezetes pontokat, kirándulási célpontokat találsz. Ahogy már nagyon sok rejtésnél mondtam: "....ide sem jutottam volna el geocaching nélkül...."
Mi, amikor valamerre kirándulni megyünk, mindig az adott környék összes pontját betöltjük a gps-be, a geocaching.hu, a geocaching.com, a gpsgames.hu oldalról, sőt, ha külföldön járunk, akkor az adott ország saját honlapjáról is, ha létezik, és különbözik a .com-tól.
Izlés kérdése, hogy ki mit szeret a geocachingben. Van aki azt szereti, ha szívatják a rejtések, és egy mágneses gombostűfejet kell megkeresnie 300 méter feltekert vaskorláton, és van aki azt szereti, ha szép, érdekes helyekre kalauzolják el a rejtések, és egyúttal elmesélik a helyhez kapcsolódó történetet, tudnivalót, mint egy utikönyvben. Mindkettőnek megvan a maga érdekessége, mindenkinek más tetszik a játékban. Mi mindkét típusra rá szoktunk cuppanni, de bevallom, ha a rejtés csak a rejtésről szól, és fél órán belül nem találjuk az adott (általában .com-os) pontot, akkor szívfájdalom nélkül otthagyjuk, és keresünk valami érdekesebbet.
Szóval kezdd el a játékot, és majd kiderül, hogy neked tetszik-e, és ha igen, akkor mi fog meg benne.
......ja és még egy: itt a .hu-n nem kötelező fizetni azért, hogy a honlap összes szolgáltatását használhassad, ilyen módon az egyesület és a játékosok "harcával" nem kötelező foglalkoznod. Ha ez a rész nem érdekel, akkor csak játssz, mint sokan mások. A log-okat olvasva rá fogsz jönni, hogy a játékosok nagy része is ezt teszi.

üdv a csakatban, jó szórakozást a játékhoz
Pityulino
[előzmény: (51058) peterhajba, 2010.08.05 23:35:16]

peterhajbahozzászólásai | válasz erre | 2010.08.05 23:35:16 (51058)
Van egy dilemmám. Elszántam magam a ládázásra. DE: beleolvastam az itteni forumba... egy kicsit lehangolódtam. Látom, hogy megy a fúrás-faragás, de ez nem is érdekel.
Kíváncsiságból regeltem a .com-ra is. 1464 kereshető ládát jelez Mo.-on. Mi szól amellett, hogy az "itteni ingoványban" merüljek el? Senkit nem akarok megbántani a kérdéssel. Ha nem akartok nem válaszoltok, de ez feltételezem a gc.hu mozgalom szempontjából sem mindegy, a tök kezdők, mint én is, lehet hogy hasonló dilemmával kerülnek szembe. Üdv. Mindenkinek!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]