geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Ajtonyhozzászólásai | válasz erre | 2015.07.25 08:32:54 (73055)
Azért furcsa lenne, ha valaki talál egy elhanyagolt rejtést, aztán átírja a jelszót, és ezután ugrasztja a vezetőséget, hogy izibe írják át a ládát az Ö nevére, mert Ő egyszemélyben úgy ítélkezett, hogy a láda el van hanyagolva.Talán a fordított sorrend korrektebb lenne.
[előzmény: (73052) Strombus, 2015.07.25 00:39:18]

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2015.07.25 00:39:18 (73052)
Kedves tapiapi!
Sajnálom, hogy ilyen sok rossz tapasztalatotok volt már a ládák állapotával kapcsolatban. Biztosan lesz még jobb is! Főleg ha minél többen úgy állnak a játékhoz, ahogy Ti, vagyis hamar felismerik, hogy szükség van a segítségükre. Valójában a ládagyógyítás nem a megtaláló, hanem a rejtő feladata lenne, de ez sajnos nem mindig működik. :-( De, szerencsére sokunk alapfelszerelése a hátizsákban a pótlogbook, toll, muggli info, apró ajándékok, egy-két doboz, így előbb-utóbb biztosan találsz kitűnő állapotú, ajándékokkal teli ládákat is.
Az Egyesület tavaly indította a Ládacsere programot (lásd főoldal). Kérhetsz rejtésre kész ládát, így a gyógyítást nem bánja a pénztárcád.
Ha egészen elveszett a láda vagy a jelszó olvashatatlan és a rejtő profiloldaláról látod, hogy inaktív, a kapcsolatot nem sikerül vele felvenni, nyugodtan adhatsz új jelszót, változtathatsz koordinátákat. Ezeket egy elnökségi tag módosítja a ládaoldalon, ha megkéred.
Ezen kívül, még nagy segítség az, ha megírod a ládadokiknak, területtől függően Gyombinak vagy nekem, hogy hol találkoztál kereshető státuszú, de valójában erősen betegeskedő, élményt nem adó ládával. A mi dolgunk a rejtővel felvenni a kapcsolatot a láda jobb sorsának előmozdítása érdekében.[előzmény: (73051) tapiapi, 2015.07.24 22:52:13]

tapiapihozzászólásai | válasz erre | 2015.07.24 22:52:13 (73051)
Sziasztok! Kezdők vagyunk, ne haragudjatok, ha olyan témát dobok fel, ami már lerágott csont. De! Három hét alatt 60 ládát találtunk. Statisztikai mintavételnek nem rossz. Sok a tönkrement láda, sok az eltűnt, sok a lerabolt. Ez elofordul, de az üzeneteket olvasva, már régóta ilyenek. Mintha nem lenbe gazdája. Van ahol a kūlföldön lévö rejtő jelzi is, hogy nem tudja karban tartani. Ez egy szép játék, de ezek a ládák elveszik a kedvet. Az eltunteket honapok ota nem pótolják. Egyes vidékekre ki tudja mikor megyünk vissza. A leraboltakrol ne is beszéljünk. Nagyon sok gyerekjel így szerettetjük meg a túrázást az országot. Már venni ajartam egy rakás mikrós dobozt, de ezeket a ládákat nem cserélhetem ki önhatalmulag. Szóval, ga valaki önkéntes ládadoktor akar lenni, hogyan lehet? A több mint 20 ezer regisztráltból ebben az évben csak hatezren voltak aktívak. De ez a 6 ezer játékos megérdemelné, hogy ne pusztuljon ke a játék. Magam is már többeket beléptetrem ebbe a játékba, pedig még csak most regisztráltunk. Neiik se akarok rossz élményeket. A ládagazdáknak felelőssége van szerintem. Megtalálni akarok, nem fotó alapján elfogadtatni. Most azt csináljuk a fiamnal, hogy feltöltjük a ládákat. Nagyobb öröm most, mint találni benne valamit. A 60bol negy olyan hely volt, ahol emberi ürüléket kerülgettünk. No comnent.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.