Előzmények

karcsi9641hozzászólásai | válasz erre | 2018.10.25 08:42:43 (77309)
Mint tudjuk eredetileg a .hu-ra feltett ládákat egy gombnyomással feltöltötte a rendszer a .com-ra is. Ebből kifolyólag a legtöbb magyarok által a .com-ra került láda előbb jelent meg itt, mint ott.
Azóta lassan oda jutottunk, hogy manapság aki a .comon is játszik az itt már szinte sokaknak nemkívánatos személy.
Két láda között előírt távolságot ez a platform új telepítésnél már nem is ellenőrzi, akár a már évek óta meglévő .com-os ládára "rá lehet telepíteni" ami sokszor nagy keveredést okoz.
A külfödre telepített megyar ládáknál sok rejtő még arra sem hajlandó, hogy az adott ország nyelvén egy ismertetőt tegyen a ládába.
Sajnos nekem úgy tűnik, hogy mára ez lett az egyesület hivatalos véleménye is.
[előzmény: (77307) Ajtony, 2018.10.25 07:37:48]

Ajtonyhozzászólásai | válasz erre | 2018.10.25 07:37:48 (77307)
Az új geresdlaki ládáról jutott eszembe, hogy jó néhány bemutatásra érdemes hely nem került még fel a gc.hu-ra, miközben a gc.com-on rejtőzködnek (ez a bányató pl. évekig). Könnyen lehet, hogy azok közül a Játékosok közül, akik mindkét játéktéren aktívak, másnak is volt olyan tisztán gc.com-os találata, amikor feltették maguknak azt a kérdést, ez a kitűnő rejtés miért nincs fent a gc.hu-n is. Ez a kérdés főleg akkor kézenfekvő, ha a Rejtő egyúttal a gc.hu-n is aktív. Nekem ez pl. a https://www.geocaching.com/geocache/GC50X5C rejtésnél (amelyet nagyon jónak tartottam) jutott eszembe. Mi lenne, ha valamilyen rendszer szerint ilyen gc.com rejtéseket a Rejtő figyelmébe ajánlanánk, hogy rejtése várhatóan sikeres lenne a gc.hu játéktéren is? Ezek a rejtések már bizonyították, hogy életképes ötletről van szó.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]