FAQ

Előzmények

JAck:66:hozzászólásai | válasz erre | 2020.07.15 22:23:19 (78959)
Hirtelen felindulásból elkövetett ládaszüretelés volt ez a mai nap. Hajnalban megébredtem, és miután nem sikerült visszaaludni előrehoztam a kávé melletti fórumolvasást, de már a főoldalon látom hogy új szolnoki láda van, leírásban meg hivatkozik további 4-re. Nem kellett sokat gondolkodni... fiatalság, bolondság! :-)
Pár éve (2?) az MTÜ ládákat is élvezettel kerestem, de akkor az ország különböző sarkait bejárni egy nyár alatt nem volt kivitelezhető. Egy Budapest-Záhony út viszont felcsigázott - csak azt sajnáltam, hogy nem tudtam megnézni milyen a határ túlsó oldalán az élet.
Gyorsan terveztem egy körutat az érinteni kívánt ládákkal és 4:26-kor már sikerült is elindulni - mivel addigra sem jelent meg a budapesti láda - így Szolnok irányába. Hosszú és eseménydús nap volt ez: 768.9 km / 30 geoláda / 17 óra alatt. Holnap azért majd elolvasom azt is amiről ez a sorozat szól. A ládaoldalon szereplő https://orokseg.beres.hu/ weboldal kellően informatív és érdekes. (Egy főoldali bannert szerintem még elbírna az esemény.)

Köszönöm a programban részt vevő rejtők munkáját. Mindegyik helyszínen első osztályú lett a megvalósítás!
[előzmény: (78954) Fazék, 2020.07.14 18:32:15]

Fazékhozzászólásai | válasz erre | 2020.07.14 18:32:15 (78954)
Holnap délelőtt, a Béres Gyógyszergyár Rt.-vel együttműködve, 5 új geoláda fog megjelenni id. dr. Béres József életének fontosabb állomáshelyein. Jó lehetőség piros egyes szerzésre, bár a Budapest - Nyíregyháza tengely miatt a dunántúliak talán kevésbé esélyesek.
Viszonylag rendhagyó módon azért harangozom be előre is a megjelenést, mert az 5 új ládához egy kis verseny is kapcsolódik. Az összes ládát leggyorsabban megtalálók ajándékcsomagot kapnak. Tehát aki holnap szabadságon van, és nem riad vissza egy egész napos túrától, az töltse fel a GPS-e akkumulátorát!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]