FAQ

Előzmények

VPhozzászólásai | válasz erre | 2021.04.11 14:40:13 (79817)
Azért itt nem teljesen eről van szó: "covid járványhelyzet miatt átvettem ...", ami ugye a klasszikus "csomagtartóban való megtalálás" tipikus esete - és nemcsak itt, hanem gyakran. A "közös rejtés", mint mozgó megtalálás pedig már az alapeset.
Valóban adódik ilyen helyzet, és a szabályok se tiltják (bevallom, a 332 mozgó megtalálásomból nekem is 1 így született), csak ebből állandó szokást csinálni ....
Engem még ez sem zavar, amit kicsit viccesnek tartok, hogy olyan csinálja, aki mások felett folyamatosan erkölcsi magaslatokból ítélkezik.
(De hát erre van az "ignore" kapcsoló. :D )
[előzmény: (79815) hitamas, 2021.04.11 13:41:34]

hitamashozzászólásai | válasz erre | 2021.04.11 13:41:34 (79815)
Bocccs ... az előző bejegyzés mellément ....
[előzmény: (79809) laszloistvan, 2021.04.11 12:05:13]

laszloistvanhozzászólásai | válasz erre | 2021.04.11 12:05:13 (79809)
Ha már úgyis szabályossági/korrektségi elemzések folynak, hoznék én is egy példát.

Múltkoriban Pécsnél lecsúsztam a GCRTEK mozgóládáról - pontosabban (mint utóbb kiderült) a legkörültekintőbb tájékozódás ellenére is eleve potyára indultam el érte órákkal az elmozdítása után. Megesik az ilyen - mint kiderült, az előző játékosok között adminisztrációs félreértés történt, elnézést kértek érte, nyilván rendben, túlléptünk rajta.
Közel hónappal később ránézve viszont most azt látom, hogy a ládát Pécstől előlem elmozdító ha2 helyett az ő egyébként gyakori kesser-partnere, anettx rejtette tovább a ládát, előtte maga számára pontot érő "megtaláltam"-ként bejelentve - úgy, hogy ő a pécsi találatnál nem volt jelen, ha2 által pedig utána nem lett újrarejtve.
Talán nem kell részleteznem, mennyire abszolút objektív pontmegvonós precedens ez - és hát különösen pikáns annak fényében, hogy tavaly nyáron épp anettx és ha2 kifogása nyomán indult a fórumra is átterjedő villongás egy olyan GCHUN-találatomnál, melynek pedig ehhez a szabálytalansághoz képest legfeljebb is csak részletkérdései lettek volna vitathatók.
Már ha ott nem a ládának az idők során az eredeti rejtői szándékkal és a moderált állapottal szemben, dokumentálatlanul, önkényesen túlsúlyossá ill. túlméretessé alakítása lett volna a valódi probléma, az ellenoldal pedig a felvetések megvitatása helyett nem ragadt volna meg kislapátnál, hisztinél, primadonnaságnál, gyerekek becstelenné nevelésénél, szövegértési képességeim megkérdőjelezésénél, Lipótmezőnél stb. Anettel legyetek kíméletesebbek. :-)

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]