Előzmények

ha2hozzászólásai | válasz erre | 2023.10.02 19:47:40 (81851)
Aki vádaskodik az szégyellje magát!
[előzmény: (81850) Nargoth, 2023.10.02 19:29:01]

Nargothhozzászólásai | válasz erre | 2023.10.02 19:29:01 (81850)
A versenyszervezők nevében osztok meg pár gondolatot:

Nem először halljuk vissza, vagy kapjuk személyesen azt a vádat, hogy egyes versenyzőket előnyben részesítünk a versenyeken. Előre megkapják a versenytérképet, előre feltöltjük a versenypontokat a GPS-ükre, trükkökkel direkt sorolunk hátra embereket, vagy csalunk az idővel.

Szeretnénk az alábbiakat leszögezni:

- senkivel nem kivételeztünk és ezután sem fogunk, minden ezzel kapcsolatos vádat visszautasítunk!
- sem a versenypontokat, sem a térképeket nem osztjuk meg senkivel a versenyt megelőzően!

A palackok kirejtése után egy gépen - jellemzően az enyémen - gyűjtjük a pontokat, ezt a gépet nézve beszéljük át, mely távokon, mely pontokat kelljen megkeresni (38-40 pont van kirejtve, ebből 30-35 van kategóriánként), valamint terep nehézséget figyelembe véve, hány pontot szükséges megkeresni. A távoknak megfelelő GPX-eket is a verseny napján másoljuk fel a többi gépre, amihez szintén csak a szervezők férnek hozzá.
Az MMX táblákat minden verseny előtt újra generáljuk, nem használjuk a korábbiakat.

Az utóbbi időben sok fejlesztés történt - és van tervben még -, hogy gond nélkül és megfelelő visszaellenőrzéssel történjen a lebonyolítás. Elég csak a vonalkódos indításra gondolni, amellyel kiküszöböltük, hogy rossz időket rögzítsünk. A GPX-ek leadása után azt egy program feldolgozza, összeállítja a megkeresett pontokat, visszaellenőrizi az MMX-ek leolvasását, tehát a hibaidők is automatikusan generálódnak.

Folyamatosan pontosítjuk a verseny leírását is, érdemes visszakövetni, mennyit változott, mennyi új szabályt, pontosítást írtunk bele versenyről versenyre. Ezek pontosan amiatt történtek, hogy tiszta verseny legyen, egyértelmű szabályokkal!

Mindenkit arra biztatunk, hogy a verseny után vigye haza a versenylapját az esetleges óvás miatt (mi nem tároljuk). Nyugodtan meg lehet keresni engem és visszanézzük mikor, mi történt. Minden fontos adat megvan versenyekre visszamenőleg.

Ha valaki szeretné, szeretettel várjuk a versenyeken "felügyelőnek", nézze végig péntektől vasárnapig, mi, hogyan történik!

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]