geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2017.09.06 00:56:11 (6391)
Kedves GCTOUR-osok!

Azért a szállásfoglalás nem ment olyan könnyen, de végül, pár óra munkával gusty-val közösen azt hiszem, megtaláltuk az optimálisat, ami szép is, jó is és kb. a mi pénztárcánkhoz is van szabva. Ráadásul 490 m-re fekszik a Parenzana kerékpárúttóll!
A Apartments MiraSolt választottuk. A címe: Valica 25 J, Umag. Sajnos koordinátákat nem látok a visszaigazoláson, de megkérdezhetem, ha ez így nem elég.

A foglalás kéthálószobás, tágas, kitűnően felszerelt apartmanokra vonatkozik. Egy fürdőszoba, de plusz egy WC van mindegyikben, így egy-egy apartman kényelmes 4 vagy esetleg 5 vagy megegyezés esetén esetleg 6 fő részére is.
Három lakosztályt (több nincs is) foglaltam le péntek és szombat éjszakára. Mindegyikben egy franciaágyas hálószoba van és egy másik két különálló ággyal, plusz egy kinyitható, elvileg kétszemélyes ágy a nappaliban. A franciaágyaknál van ahol két külön matrac van, szóval nem olyan kellemetlen még egyneműeknek sem. Ez a franciaágy kérdés különösen megnehezítette a megfelelő szálláshely megtalálását. Mivel az Isztriára többnyire üdülni járnak az emberek, a legtöbb helyen csak franciaágyas szobákat kínáltak vagy családi apartmanokat, 4-en egy légtérben, ott is inkább 2 franciaágyon, soha nem 4 külön ágyon. Ezért kérlek, ne zsörtölődjetek, hogy ha ilyen ágy jut!
A ház nemdohányzó.

A foglalásunk:
Két db 65 m2-es, erkélyes lakosztály 2 éjszakára 150 euro(nak megfelelő kuna), vagyis 4 főre számolva kb. 5 800 Ft/fő/éj. 5 fő esetén kb. 4 600 Ft/fő/éj.
Egy darab 70 m2-es erkély nélküli lakosztály 2 éjszakára 104,40 euroért, vagyis 4 fő esetén kb. 4 000 Ft/fő, 5 fő esetén kb. 3 200 Ft/fő.

Kérlek, találjátok ki, hogy megfelel-e ez a szálláshely Nektek és ki, kivel melyik lakásban és melyik szobában alszik szívesen. Az alváskombinációk, azt hiszem, nem ide a fórumra valók, ezért kérlek, magánlevélben jelezzétek igényeteket és én annak foglalom le ezt vagy azt, aki előbb jelentkezik az adott helyre.
Amennyiben nem kértek itt szállást, inkább máshol oldjátok meg, azt is írjátok meg, légy szíves, hogy ne aggódjak, hogy valakiről gondoskodni kellett volna, de nem tettem!

A foglalás szeptember 28-ig módosítható, lemondható. Utána már az én hitelkártyámról vonódik, ezért kérlek, döntsetek felelősséggel és ha változtatásra van szükség, jelezzétek mielőbb! Amúgy a szálláshelyen kell fizetni, kunában! Ott bankkártyát nem fogadnak el.
Aki hajlamos arra, hogy utolsó pillanatban lemondja a szállást, mert rossz időben nem vállal szívesen egy ilyen utat, az kérem, vagy ne ezt a szállást válassza vagy fogadja el azt, hogy szeptember 28-a után a foglalását mindenképp ki kell fizetnie!

Az élelmiszer meglehetősen drága Horvátországban, ezért érdemes itthonról kaját vinni, a nagy hűtőkben a lakásban elfér.
Hogy hol, milyen messze van a közelben élelmiszerbolt és étterem, azt megkérdeztem a szállásadótól. Várom a válaszát.

Az ismertető szerint a kertben van grillezési lehetőség, esetleg péntek este indíthatunk egy grill partival ha ez jól hangzik a társaságnak. Szombaton, jól kiéhezve pedig mehetünk étterembe vacsorázni.

Mint látszik, jelenleg 12-15 főre van kényelmes szállásunk. Ha esetleg az emlékezetes osztrák GCTOUR-hoz hasonlóra duzzadna a létszám, azt gondoltam, a szállásadók segítségével megpróbálnék a közelben további szállásokat keresni, ha igény lenne erre. Rengeteg olyan szálláshely van, ami nincs fenn a nagy keresőkön, talán tudnánk találni valamit. Szóval, jelentkezzetek bátran! Jó buli lesz, nagyon!
[előzmény: (6389) Attibati, 2017.09.05 21:46:31]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2017.09.05 21:46:31 (6389)
Mazsolánál még van két hely, ti is beférnétek...
Szerintem egy helyen szálljunk meg, október elején már lehet válogatni a szállások között a tengerparton, vége a fürdőszezonnak.
[előzmény: (6387) gusty, 2017.09.05 20:47:36]

gustyhozzászólásai | válasz erre | 2017.09.05 20:47:36 (6387)
Akkor egy kocsibeosztás:

1, gusty
Én saját autóval megyek +1 fővel (ő eddig nem volt felírva), a kocsiban még lenne hely, de a bringatartóm csak 2 bringás.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.