Előzmények

McLeehozzászólásai | válasz erre | 2009.02.19 13:09:15 (38117)
A két előttem szóló által javasolt módszerek kombinációja a nyerő nálam :) Melegen a két végét beroppantani, s hirtelen hidegvízbe tenni egy kis időre, majd hengergetés után reménykedve pucolni. Elvileg ilyenkor a víz bemegy a héj és a tojás közé... kis szerencsével :)
[előzmény: (38116) yoggi, 2009.02.19 13:02:38]

yoggihozzászólásai | válasz erre | 2009.02.19 13:02:38 (38116)
Nagyon friss tojást nehéz pucolni.

Minden körülmények között müködő sztem nincs, ami jó megoldás szokott lenni, két végét betöröd, és megpróbálod a légbuborékos résznél a hártyát feltépni, majd a hártyával pucolod( meghengergeted a tojást a tenyeredel hogy összetörjön a héja, majd a hártyánál fogva óvatosan szeded le)
[előzmény: (38113) Erdőjáró, 2009.02.19 12:01:14]

Erdőjáróhozzászólásai | válasz erre | 2009.02.19 12:01:14 (38113)
Nagyon OFF:
Létezik olyan módszer, amivel a főtt tojást könnyen "simára" lehet pucolni? Bármilyen korú tojást (frisset és esetleg sok naposat is). A kifújós videókon már túl vagyok, badarság, nem működik! Próbáltam már sós vízben, meg hősokkal, egyik se abszolút nyerő módszer. Olyan kellene, ami minden körülmény között működik! A tojás héja szinte rá van sülve az alatta levő rétegre, képtelenség normálisan megpucolni!

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]