FAQ
Előzmények

Reggelhozzászólásai | válasz erre | 2006.11.13 08:55:50 (11111)
Én bepróbálkoznék a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségen. Arra hivatkozva, hogy Mo. szinte használhatatlan és ezt nem közölték eladáskor!
[előzmény: (11110) varkonyia, 2006.11.13 08:45:53]

varkonyiahozzászólásai | válasz erre | 2006.11.13 08:45:53 (11110)
Auchan és a GPS

Szóval megpróbáltam visszaadni a Lazer GP75-öt, de elhajtottak,mondván hogy 3 nap után csak a szervízigazolás stb. Azt nem fogták fel, hogy nem lehetet meggyőződni a vásárláskor a termék paramétereiről, és kipróbálni sem lehetett ezért vaktában vásároltuk meg. Prsze mellé a szöveg, hogy 2 héten belül lesz Eu térkép (ez volt 3 hete) ami nincs. Levelezésem részeredménye a TeleAtlastól:
"...az Aeromap szoftvert fejleszti és forgalmazza. Magyarországi térképállományunk teljes egészében saját felmérésen alapul, és hazánk lakosságának 80 %átfedi le 2-5 méteres pontossággal. Szoftverünkhöz ingyenesen letölthető Horvátország és Erdély (Románia) föútvonalhálózat térképe.

Jelenleg az Európai kiadás előkészítése folyik, mely valóban a Teleatlas térképeit használja, de ezek a térképek csak az Aeromap szoftverhez használhatók fel.

Az Aeroap szoftver árai:
PDA V2 9900 Ft
PC V2 27600 Ft

A JustGo készülékre ismereteink szerint nem tudunk térképet ajánlani."
No ez se jött be. Nem szoktam könnyen feladni, ezért tovább zaklatom az Auchan-t csak éppen sehol nem látok egy központi elérhatőséget csak áruházanként, viszont mindenhol központi elosztásra hivatkoznak, hát akkor őket kellene megkérdezni.

A METRO-ban is volt vagy van egy tökugyanilyen kinézetű készülék valami más fantázianéven, de a hétvégén nem találtam meg, hogy szembe nézhessek vele. A múltkori promo újságukban benne van.
Igaz abban azt hirdették, hogy benne van (70 ért) HU, SL, HRV, SK, CZ, PL, és A alapban.

Alakul a katyvasz ennek megint warez lesz a vége és védekezésre költhetik a gyártók a pénzüket - persz így lesz is miből.
Konyi

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]