FAQ
Előzmények

Berci és Rózsahozzászólásai | válasz erre | 2010.01.14 11:12:48 (15920)
Nem tudom,hogy aktuális-e még a tánctanulás kérdés ?
Ha igen ( ha nem ),érdemes ellátogatni erre az oldalra ,mert nekünk csak jó tapasztalataink vannak velük kapcsolatban. Akkor vettük igénybe a szolgátatásaikat,mikor az esküvőnk volt ( kb. 2,5 éve ) és szerettük volna meglepni a rokonokat,ismerősöket a lagziban éjfélkor egy szép gyertyafény keringővel. Mit mondjak, elég nagy sikere volt a szép koreográfiának. Tudom,hogy neked nem kellene ilyen szintű tudás,de úgy láttam az oldalon,hogy elég rugalmasak a témában . Ahogy írják:" minden igényre megfelelő ajánlat " :)
És ha jól emlékszem nem is volt olyan vészes az árfekvés.Mi Szegedre jártunk (mert ez volt a legközelebb ) de ,ha jól láttam jelen vannak 15 nagyvárosban és Bp-en is. Ha jól rémlik 5-6 alkalommal megvolt a teljes tánc ( 1-1 óra alkalmanként ) és mintha 9-10 e-be belefért volna.Szerintem ez elég korrekt ár volt akkor,főleg ha azt nézzük,hogy engem elég sokat kellett tanítani :) De türelmesek voltak,csak velünk foglalkoztak, azt kaptuk ,amit szerettünk volna. Azt nem tudom,hogy most milyen árakon dolgoznak,de egy telefont mindenképpen megér.

Bár ha neked már nem aktuális ,remélem valakinek tudtam segíteni ha esetleg bálba/ esküvőre készül vagy szeretné felfrissíteni a tánctudását.
[előzmény: (15889) Apexsek, 2010.01.12 13:21:40]

Apexsekhozzászólásai | válasz erre | 2010.01.12 13:21:40 (15889)
Van-e valakinek (budapesti lenne a nyerő) ismerőse, aki táncot oktat?
Keringőről lenne szó.
Nem kell teljes tanfolyam, épp csak annyi, hogy a szalagavatóján felkérhesem a fogadott lányomat.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]