geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

Togohozzászólásai | válasz erre | 2012.05.02 00:25:16 (28309)
Egyre gyanúsabb nekem az antenna. A régi router megvan még? Már ha wifi-s volt, ki lehetne esetleg próbálni, hogy csak úgy üresen bekapcsolni, hogy azt normális jellel látja-e.
XP-s masina más környékbeli wifiket nem lát? Ha lát megnézni, akkor azokat látja-e az uj masina, vagy semmit?
A leírása szerint ezt a tipust 3 féle kártyával szerelik, amiből kettő bluetooth-ot is tud. Ha ilyen meg kéne próbálni kikapcsolni átmenetileg a bluetooth-ot, mert láttam már olyat, hogy az zavart be.
[előzmény: (28304) bolyak, 2012.05.02 00:05:39]

bolyakhozzászólásai | válasz erre | 2012.05.02 00:05:39 (28304)
MSI CX640 és az első perctől ilyen.
[előzmény: (28303) Togo, 2012.05.01 23:56:40]

Togohozzászólásai | válasz erre | 2012.05.01 23:56:40 (28303)
Határozottan olyan mintha az új antennája nem lenne rendesen csatlakoztatva. Első perctől ilyen? Gyanus nekem, hogy a szomszédban is hasonlóan fog működni. A típusát azért kérdeztem, hogy utána lehessen nézni mégis miféle jószággal van a probléma. Ez így, hogy MSI elég tág fogalom. A típusszám is kellene mellé, mondjuk MSI CX640MX vagy valami hasonló. Az alján lehet megtalálni általában.
[előzmény: (28300) bolyak, 2012.05.01 23:32:44]

bolyakhozzászólásai | válasz erre | 2012.05.01 23:32:44 (28300)
Itt van mind a két laptop egymás mellett, a régi tök jól megy, az új meg tök lassú. Mindkettő MSI, csak a régi már 4 éves. Holnap átviszem az újat a szomszédba, és megnézem, hogy ott hogy megy. Az adapter illesztőprogramjának a frissítését már megcsináltam, de nem lett gyorsabb.
[előzmény: (28299) Togo, 2012.05.01 23:18:29]

Togohozzászólásai | válasz erre | 2012.05.01 23:18:29 (28299)
A T-Home-os Pirelli b/g szabványt ismeri csak a leírása szerint. Ha jól értem bolyak által leírtakat, a jel erőssége nem megfelelő, legalábbis az új laptop már nem érzékeli a másik szobában.
[előzmény: (28298) diego, 2012.05.01 22:52:40]

diegohozzászólásai | válasz erre | 2012.05.01 22:52:40 (28298)
A router n-es szabványon ad? Mert meg kell nézni, hogy 150 vagy 300 Mbit/s. Én a telefonommal jártam így, hogy átállítottam a routert 300Mbit-re és a telefon mindig eldobálta. Amióta 150Mbit-en van, azóta csont nélkül megy.
[előzmény: (28297) diego, 2012.05.01 22:51:00]

diegohozzászólásai | válasz erre | 2012.05.01 22:51:00 (28297)
Esetleg egy wifi driver frissítés. Mert lehet a gyári óta jött ki újabb.
[előzmény: (28294) bolyak, 2012.05.01 22:19:37]

bolyakhozzászólásai | válasz erre | 2012.05.01 22:19:37 (28294)
Tudna valaki esetleg ötletet adni, hogy mitől lehet az, hogy az új laptopon win7 alatt a wifi-vel az internet nem vagy alig működik. A router közvetlen közelében még csak csak, de ott is sokkal lassabb, mint kellene, de a másik szobában csukott ajtónál egyáltalán nem működik. Ugyanott a régi laptop winXP-vel tökéletesen. A router T-home-os Pirelli, ha jól emlékszem, amikor átálltunk az internetes telefonra a vonalas helyett, akkor hozták ezt a régi saját router helyett.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]