FAQ
Előzmények

flektogonhozzászólásai | válasz erre | 2013.02.12 19:54:45 (30263)
Tudom hogy nem jó példa, de Bécsben a megállókban csak egy perc visszaszámláló van. Bal oldalon a járat száma, utána hogy akadálymentes-e, (mert talán fura, de itt is minden második villamos tisztán magas padlós) utána, hogy hova megy, és végül egy szám az érkezésig hátralévő percekkel. Ha nincs baleset, akkor nincs hang, ha van valami esemény, akkor a kijelzőn ennek tényét, a hangoson a részleteket lehet megtudni. Évek óta ez a rendszer működik, és ugyanebben a szellemben bővítik. Semmi túlzó extra, csak a rideg tények ismertetése az utasok számára.
Nyilván van Androidra írt követő alkalmazás, le is töltöttem, de nem kell használni, mert a fentebb vázolt dolog jól működik.
[előzmény: (30253) Bojsza család, 2013.02.11 20:03:23]

Bojsza családhozzászólásai | válasz erre | 2013.02.11 20:03:23 (30253)
Egy kis érdekesség. Nem tudom, tudtátok-e de Győrben és Sopronban GPS nyomkövetős az összes helyi járatos busz. Minden megállónál másodperc pontosan közvetíti egy kellemes hang, hogy melyik busz éppen hol jár.
Ehhez a rendszerhez készítettek egy alkalmazást, amivel a térképen tudod követni a kiválasztott járat pillanatnyi helyzetét. De a buszmegállók keresésére is tökéletesen alkalmas, mivel mutatja a saját pozíciónkat is.
Jól jöhet, ha erre kirándultok.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]