FAQ

Előzmények

álomfogókhozzászólásai | válasz erre | 2007.10.20 22:19:16 (6935)
Itt valami nem stimmel. Megpróbálom a második részét újra:

3. Tatai ládánk GCTTSB újra eltűnt és a köveken is olvashatatlanok a jelszavak. Kérem a közeljövőbeli keresők egyikét, vigyen magával irószerszámot és hívjon a helyszínről, hogy közös online ládakarbantartást tudjunk végezni. Köszönöm.

4. A pusztacsatári zarándokhelynél található GCPCZH ládámra az új rejteknél is illetéktelenek járnak rá. Megköszönném, ha egy közeljövőbeli arrajáró kesser keresne neki, egy még újabb és esetleg biztosabb rejteket. És sajna a láda tartalma is felújításra szorul.

5. Debreceni ládám (GCHBS) keresőit kérem, ne másszanak be a kerítésen csupán a ládáért. Köszönöm.
[előzmény: (6934) álomfogók, 2007.10.20 22:10:59]

álomfogókhozzászólásai | válasz erre | 2007.10.20 22:10:59 (6934)
1. A Szomolya kaptárkövek (GCKAPT) geoládám újra kihelyezése kapcsán a héten többen is megkerestek. Az őszi szünetben fog erre sor kerülni. Addig még egy kis türelmet kérek.

2. GCFEFT ládám lassan elér Gemencig. Örülnék, ha legalább egy rövid időre vendégül láthatná az ottani ládánk (GCGEME). Előre is köszönöm.

3. Tatai ládánk GCPCZH ládámra az új rejteknél is illetéktelenek járnak rá. Megköszönném, ha egy közeljövőbeli arrajáró kesser keresne neki, egy még újabb és esetleg biztosabb rejteket. És sajna a láda tartalma is felújításra szorul.

5. Debreceni ládám (GCHBS) keresőit kérem, ne másszanak be a kerítésen csupán a ládáért. Köszönöm.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]