Előzmények

lelcachehozzászólásai | válasz erre | 2008.01.10 22:00:46 (8165)
Ebben majdnem igazad is van. Most azon látszik kiborulni a bili, hogy van egy, vagy két ember, aki teljesen értelmetlen, logikátlan szabályokat akar ráerőltetni mindenki másra, azok akaratával ellentétben, mert neki erre meg van a lehetősége, hatalma.

Az igaz, hogy vannak, akik meghonosították ezt a játékot itt, de azért azt sem szabad elfelejteni, hogy azért tud ez a jelenlegi formájában működni, mert akik időközben csatlakoztak, azok hozzáadták a magykét! Ládát rejtettek, javítottak karbantartottak, kalauzolják az újakat a fórumon, írják a logokat, segítenek az új ládaoldalak kialakításában, toborozzák az új felhasználókat, nyilatkoznak a médiákban, töltik fel a POI-kat, szerkesztik, rajzolják a térképeket, ami alapján a legtöbbünk keresi a ládákat! Azért ez sem csekély teljesítmény. Azt hiszem, hogy ezeknek az embereknek is van némi közük ehhez a játékhoz, így elvárható a részükről, hogy az ő véleményük is meghallgattassék, uram bocsá, figyelembe is vetessék!
[előzmény: (8159) Csoki, 2008.01.10 21:36:34]

Csokihozzászólásai | válasz erre | 2008.01.10 21:36:34 (8159)
Igazából nem vagyok egy fórum-hozzászólós fajta inkább szemezgetni szeretek belőlük, de olvasva az utóbbi napok hozzászólásait arra jutottam, hogy pár mondattal én is leirjam véleményemet. Valójában nem vagyok benne az egyesület, un. kemény magjában ezért úgy vélem, hogy rövid geoládász múltam még igazán nem tesz alkalmassá arra, hogy olyan mélységekben nyilatkozzam a jelenlegi állapotokról mint ők, azaz a "mag". Igazán csak az döbbent meg, hogy sok olyan nyilatkozó akad az oldalakon, akik szerintem úgyanúgy mint én nem igazán tehetünk véleményeket az egyesület működésével kapcsolatban mivel mi, a többség a készbe csöppentünk bele. Kaptunk, vagy ráleltünk egy fantasztikus játékra, (ennél többet, valljuk be többségünk nem is tett) amit mások, évekkel ezelőtt meghonosítottak nálunk, és ahogy hallottam energiát és fáradtságot nem sajnálva felépítették és működő keretek között irányítják azóta is ezt az egyesületet. Mi ezzel a probléma?
Nem kellene annyira cinikusnak lenni! Becsüljük azt, amink van, azt, hogy van egy vezetőség amely igyekszik a legjobb belátása szerint működtetni ezt az egyre bővülő csapatot. Építő jellegű kritikákat, vagy gondoltokat tegyünk közzé egymás számára a fórumokon és ne személyeskedő megjegyzéseket. Azt elfogadom, hogy mindig lehet jobb és fejlesztő gondolat, de ne ilyen "fejjel neki a falnak" szemlélettel! Kb. ennyi.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]