FAQ

Előzmények

snakehozzászólásai | válasz erre | 2011.04.26 18:00:52 (18852)
Mindenki máshogy ládázik. Van, akit ezek a dolgok zavarnak és nyilván olyan is akad, akit nem.
Ha nagy ritkán nekiállok ládát keresni és esetleg meg is találom, akkor jómagam már nem is nagyon nézem meg, mik vannak benne, csak a logbook érdekel.
Uram bocsá még azt is megkockáztatom, hogy abszolút ajándékellenes vagyok. Kis hazánkban ennek is olyan a kultúrája, mint sok másnak: egy idő után ott a szemétkupac.
Persze nyilván mindjárt jönnek majd a kisgyermekes ellenpártiak...:)

Szóval ha engem zavarna a gané egy dobozban, akkor kidobnám...
[előzmény: (18851) Siposék, 2011.04.26 07:32:54]

Siposékhozzászólásai | válasz erre | 2011.04.26 07:32:54 (18851)
Sziasztok!
A ládák tartalmát illetően lenne kérdésem... A hétvégén két ládában is találtam penészes, menthetetlen dolgot (pl. textilborítású hajcsatot, amiről nem lehet letakarítani a penészt), amit kidobtunk, gondolom, ezzel nem lesz problémája senkinek. Viszont egyik-másik ládában rengeteg reklám névjegykártyát láttunk, ami személy szerint engem zavar, legszívesebben azokat is kivettem volna, de új lévén nem tudom, mi a helyzet ezekkel, lehet, hogy másokat meg nem zavar. Abban a ládában, amiben a legtöbb kártya volt, nem is volt szinte más kincs, ezt valaki kincs helyett teszi be???
A másik a fél/törött játékok... talán valaki egy játék két felét különböző ládákba rakja, hátha valaki összegyűjti és összeállítja? Vagy szemétként kivehető?

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]