Előzmények

radpeterhozzászólásai | válasz erre | 2011.09.08 09:22:36 (20155)
Az gondolom, az egyesületnek feltett szándéka a "háborúskodás" befejezése.
Mik az elképzeléseid? Mit ajánlasz Te és mit vársz el az egyesülettől?
Természetesen a realitások talaján maradva.
[előzmény: (20141) kulisz, 2011.09.08 08:13:36]

kuliszhozzászólásai | válasz erre | 2011.09.08 08:13:36 (20141)
Egy kis kitekintés a közeljövőbe. Hétvégén ülésezik a rezsim, és folytatja az egyesület homogenizálását: kiakolbólítják a magyar geocaching baranyai üttörőjét (egyes rezsimvezetők szerint mételyt a geocaching testén) és talán még 1-2 alapítót, akik szálkák a szemükben. Ezzel párhuzamosan felvesznek újabb pártkatonákat, és ha szerencsénk van, 1-2 normális (és naív) kessert is.

A rendkívüli közgyűlést is alapozzák a saját szájízük szerint: azt már elérte a rezsim a belül is erősen aggályos vezetési és kommunikációs stílusával, hogy a határozatképesség nem fog össze jönni. Ez azért "jó" mert a vezetés+feltétlen híveik összezárva, garantáltan ott lesznek, és garantáltan az szavazódik meg (személyekben, döntésekben) amit a rezsim akar. Azt azért lássa világosan mindenki, hogy ha egy közgyűlés megszavaz valamit, az nem jelenti azt, hogy az igaz is, és megállja a helyét a valóság próbáján.

Sajnos nem vagyok optimista. A rezsim személyes háborút indított személyem ellen, és a jelek szerint esze ágában sincs abbahagyni. Fentebb vázoltam, hogy miként biztosítják azt, hogy a szervezeten belül ne legyen ellensúly, és az történjen amit a rezsim akar. Tájékoztatásul közlöm, hogy továbbra sem szándékozom szó nélkül hagyni aljas rágalmaikat, élek demokratikus és alkotmányos jogaimmal, bármennyire nem tetszik ez valakinek. Lehet próbálkozni kitiltással, feljelentéssel, de legyen világos mindenki számára, hogy semmilyen további háborúskodás nem marad megfelelő és arányos válasz nélkül, a kellő helyen és időben (akár hatóság előtt mindenre reakció lesz, méghozzá a legnagyobb higgadtsággal, és magabiztossággal, úgy a magam, mint a többi személyes bosszúvágyból meghurcolni kívánt alapító részéről. Mindez persze csak akkor, ha a rezsim tényleg tovább folytatja a háborúskodást.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]