FAQ

Előzmények

perRetZhozzászólásai | válasz erre | 2013.07.02 10:58:46 (25388)
Szerintem geoladakra semmifelekeppen nem vonatkozik. Bar jellemzo, hogy egyre tobb helyen alakitanak ki piknikezesre alkalmas teruleteket, meg nem hallottam olyanrol, hogy ellenoriztek volna valahol, illetve hogy buntettek volna nem megfelelo helyen valo piknikezesert.
A torvenyt amugy azert vezettek be, mert foleg a nagyvarosok korul az emberek beultek az autoba, autoztak x kilometert, a fout mellett ahol lattak egy kis zold teruletet, felrehuztak es az ut kozvetlen kozelebe piknikeztek, maguk korul hatalmas szemetet hagyva. Egy masik eset meg ennel sokkal roszabb, termeszetvedelmi teruleten tettek ugyanezt.
Szoval szerintem nem kell tartani tole, hogy valahol (foleg Erdelyben) belefut az ember egy ellenorzo brigadba.
[előzmény: (25387) "J&J", 2013.07.02 08:21:59]

"J&J"hozzászólásai | válasz erre | 2013.07.02 08:21:59 (25387)
Elsösorban erdélyi ládászokhoz:
Mennyire veszik ezt komolyan felétek (nem mintha szemetelni akarnék :), de attol tartok, a "határon túliak" kiemelt célpontok lehetnek)

http://www.maszol.ro/index.php/tarsadalom/11867-majusi-piknik-egy-vagyonba-kerul-a-torvenyszeges/print#sthash.6I2ODcLW.dpuf

És mennyire érintheti ez a geoláda rejtéseket:
"De azt is büntetik, aki személyes jellegű jelzéssel, üzenettel avatkozik be a természeti környezetbe: sziklára fest vagy fa kérgébe vés."

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]