geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Csuháshozzászólásai | válasz erre | 2013.12.17 14:06:14 (26223)
Kicsit a témába vág: Érdemes néhanapján olvasgatni a gckisv logjait. Van aki komolyan veszi a játékot és teljesíti a feltételeket, van aki anélkül logol, megint mások kínosan magyarázkodnak. Jó kis keresztmetszetet lehet ott látni a játékosokról.
[előzmény: (26220) totzoli65, 2013.12.17 12:32:23]

totzoli65hozzászólásai | válasz erre | 2013.12.17 12:32:23 (26220)
Elszámoltam 3-ig, majd megint! ;-)
Még mindig nem tudjuk, akarjuk elfogadni páran, hogy ez egy JÁTÉK, szabadidős tevékenység. Kinek fáj megtalálóként, rejtőként egyaránt, ha a SZABÁLY minden betűje nincs, vagy nincs teljesen betartva? Van láda, kézbe fogva, füzetbe beírva, ajándék berakva(vagy cserélve, rossz esetben csak kivéve). Örömet akarunk egymásnak/magunknak okozni, vagy... :-(
Az igazság bajnokai az élet minden egyéb (szerintem fontosabb) területén makulátlan előélettel bírnak? Nincs kóbor program a számítógépükön, soha nem hajtottak gyorsan, nem parkoltak tilosban, adókat időben szó nélkül befizették, utcán talált tízforintosnak megkeresték a gazdáját stb.?
Továbbra sem értem, hogy mennyi időt kap szerencsétlen renitens, aki nem azonnal rohan haza, hanem még egy-két napig kirándulgat, esetleg elmegy dolgozni, és majd csak utána rendezi a GC-s dolgait!?
Másik személyes véleményem, hogy az ilyen rendezvények közben keletkezett trackeket (hacsak nem a sajátját rajzolja be a térképrajzoló) azonnal törölni kellene (az enyémet is, -- mert mire ezeket a sorokat írom, már föltöltöttem -- , de erősen gondolkodom a törlésén), mert tartalmaz(hat) olyan rövidítéseket, levágásokat, gyerekpisiltetést, ami pár hónap múlva másoknak csak bosszúságot okoz. Bűn berajzolni, berajzoltatni. "Kirándultunk" olyan berajzolt úton, ami inkább volt nevezhető fák közötti szakadéknak, mint turistaútnak, mégis berajzolta valaki, valaki track-je alapján. Ott a mentálisan gyöngébbek szó szerint az életükért küzdöttek! :-(
Ezek után logom törölhető! :-P ;-)
Véleményem kiírtam, megnyugodtam! :-D


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]