FAQ

Előzmények

perRetZhozzászólásai | válasz erre | 2015.04.02 05:19:51 (28193)
Javaslok egy jatekot. Az aki a nemleges valaszt adta az elnokseg reszerol, vegye fel a lenti lada tulajaval a kapcsolatot es vegye ra, hogy az megjavitsa, es persze minderrol, mondjuk hetente egyszer irja meg, hogy hogyan all a dologgal. Ha nem fogadja el az amugy megvalasztott ladadoki velemenyet, akkor mutassa meg, hogy legalabb ennel az egy ladanal el tud jarni.
[előzmény: (28192) Strombus, 2015.04.02 01:19:15]

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2015.04.02 01:19:15 (28192)
Mivel többen is érdeklődtek már a GCFHALládával kapcsolatban, úgy érzem egy tájékoztatással tartozom arról, hogy mint l'dadoki, mire jutottam. Ebből, az elnökségnek írt levélből kiderül:

Kedves Elnökség!

Fenti láda adoptálhatóvá tételét javaslom.
A láda 2014. január 12-e óta ismert, hogy beteg. Aki legutóljára látta, az szétázva találta, azóta másoknak nem sikerült megtalálni. A rejtek megközelíthetetlen az elburjánzott növényzet miatt, ráadásul magánterületen van.
Két levelet írtam a rejtőknek, kétszer, különböző napszakokban és a hét különböző napjain próbálkoztam telefonálással. A telefon (ami mellesleg nincs feltűntetve a a játékos profiloldalán) kicsöng, de sosem vették fel, nem hívtak vissza.
A fórumon volt olyan, aki érdeklődést mutatott, hogy szívesen foglalkozna a ládával, új rejteket keresne. A rejtő is megígérte az újrarejtést. 2012-ben! Geocaching főszezon előtt feleslegesnek tartom a rejtő további nyaggatását, hogy foglalkozzon a ládájával. Mielőbb új rejtés, új gazda kellene.

Üdvözlettel,

Strombus

Az elnökség válasza: Nem. Próbálkozni kell a rejtők elérésével, "ha a tulajok lemondanak róla, akkor legyen adoptálható".

:-(

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]