FAQ

Előzmények

álomfogókhozzászólásai | válasz erre | 2017.01.01 19:36:43 (31284)
Szerintem is csak részben van igazam, de örülnék, ha legalább annak sikerülne érvényt szerezni.
- Adtam már át ládámat (GCGEME), mert akadt jelentkező, akivel egyeztetve ezt sikerült simán megtenni.
- GCFOTS ládámat is átadtam volna, volt is rá jelentkező, de végül közülük senki nem vette át.
- A láda felélesztésére tett legutóbbi próbálkozásom után arra az elhatározásra jutottam, hogy GCFOTS-t nem fogom tudni számomra vállalhatóan feléleszteni, ezért megszűntre állítottam, és nem ajánlottam fel az adoptálható ládák közé, abban a hitben, hogy ezzel sorsa elrendeződött. Nem gondoltam volna, hogy innen még van visszaút. Ha mégis, legalább egy megkeresés elegánsabb megoldás lett volna. Nem vagyok inaktív játékos, lett volna rá mód.
- Számos ládaoldal megőrizte eredeti verzióját miután az eredeti gazdája megszüntette a ládáját, és ezeken a helyeken színvonalas új ládák születtek. Skiccpausz és Blue Mali élen jár ezen rejtésekben, amelyeket én igen nagyra értékelek. Az elsődleges láda egy korszak lenyomata, ami szerény véleményem szerint nyugodtan archiválható ("nem kér enni") és nem sok értelme összekeverni egy új koncepcióval, csak azért, hogy takarékoskodni lehessen a kiosztott ID-kkel. Ennek semmi köze a pontvadászathoz. Ha az ember járja a világot, gyakran felbukkan ugyanazon helyeken. Egy újabb láda megtalálás ezt csak fűszerezi.
[előzmény: (31282) becko, 2017.01.01 16:20:49]

beckohozzászólásai | válasz erre | 2017.01.01 16:20:49 (31282)
Szerintem csak részben van igazad.
Az általad készített fényképek, és leírás kétségtelenül a tiéd, ezek eltávolítására joggal szólíthatod fel a jelenlegi ládagazdát.
De a 417-es azonosítójú oldal nem a tiéd, hanem az egyesületé, az eddigi logok, és fényképek sem a tiéd, hanem a felhasználóké, tehát nem rendelkezhetsz felettük.
Te lemondtál erről a ládáról, nem látom be hogy a felélesztéssel hol sérülnek az érdekeid.
Miért nem örülsz inkább hogy a 14 évvel ezelőtti gondolatod tovább él?

Mivel ez a kérdéskör sokadszor kerül elő, ideje lenne egy korrekt, és következetesen alkalmazott szabályt alkotni a témakörben, mert hol új azonosítóval jelenik meg egy megszüntetett láda, hol meg eredeti ID-vel.
Szerintem utóbbi a helyes. Előbbit csak a "jaj de jó, lehet még egy pontot szerezni" érv támasztja alá, de ez a pont nem rejt új látnivalót, csak az előző megismétlése.
[előzmény: (31280) álomfogók, 2016.12.31 18:43:45]

álomfogókhozzászólásai | válasz erre | 2016.12.31 18:43:45 (31280)
Véletlenül vettem észre és meglepődve tapasztaltam, hogy korábbi GCFOTS ládám újra él.
Ezt a ládámat nem véletlenül szüntettem meg véglegesen. A természetvédelmi tiltás után egyrészt magam is próbálkoztam, illetve számos ajánlatot kaptam a felélesztésére, de végül senki nem végezte el. Később magam is tettem egy kísérletet, előálltam egy ládatervvel, ami nagyon csúnya fogadtatásban részesült. Úgy éreztem ennek ilyen formában vége.
Azt megértem, hogy valaki a környéket kedveli és szeretné, hogy itt láda legyen. Van számos példa arra, hogy korábbi megszüntetett ládák helyén/közelében újak születtek (épp most jövök GCaCo3-tól, ami GCVEG reinkarnációja).
Csakhogy itt
- a megkérdezésem nélkül,
- az eredeti ládaoldalam anyagából és
- az én fényképeimmel élesztették fel a ládát.
Kénytelen vagyok ez ellen határozottan tiltakozni és a GCFOTS láda megszüntetését kérni.
Támogatom, hogy Szárnyaló Sas, vagy bárki más, új néven, saját ötlettől vezérelve, saját anyagból létesítsen egy vagy akár több ládát a Fóti Somlyón, ami(k)nek kívánok hosszú és sikeres életet. Bizton fel fogom magam is keresni.

Boldog Új Évet, további sikeres ládarejtéseket és ládavadászatot minden játékostársnak és moderátornak.

L álomfogó

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]