FAQ

Előzmények

likiLaszlohozzászólásai | válasz erre | 2021.02.24 13:56:47 (37306)
Tisztelt Csaba! Írtam Önnek emailt, mert nem gondolom hogy ez a szabálysértés nyilvánosságot érdemel de mivel nem ért a szép szóból, kiírom ide is.
Az Ön utolsó logját pontról pontra fogom megcáfolni.
"A munkámból kifolyólag mentességet kaptam a kijárási korlátozás alól, mert sajnos a nap bármely időszakában berendelhetnek munkavégzésre. Nem mellesleg vállalkozó is vagyok, így a törvény lehetőséget biztosít arra, hogy a kijárási tilalom alatt elhagyjam a lakóhelyemet munkavégzés céljából." Ezzel csak annyi a probléma, hogy a törvény a munkavégzés és a lakhely közti leggyorsabb út megtételét teszi lehetővé.
"Ez február 22-én sem történt máshogy, az meg, hogy 100 méter kitérőt tettem egy láda megszerzése céljából, nem hiszem, hogy akkora bűn. Szerintem minden ládavadász bevállalta volna! Főleg a P1-ért!" Biztos vagyok benne, hogy máshogy történt. Ezt az első három megtalálás időpontja az Ön és a Lánya, fia nevének egyezése, (mely a facebook profilja, képei alapján is bizonyítható https://www.facebook.com/photo?fbid=2349708818396746&set=t.100001588970588 ) is igazolja. Ha véletlenül pont a 16 éves lányával, valamint a fiával ment dolgozni, és a leggyorsabb úton véletlenül pont útba esett a láda, Én kérek elnézést! Ám ekkor is törvény sértett mivel a láda biztosan kitérő volt, ahogy azt ön is írja. Egyébiránt kíváncsi lennék a cégnévre, utánanéznék a cégnek egy-két nyilvános adatbázisban a gyermekmunkával kapcsolatban.
"Tehát mielőtt ítélkezünk mások fölött, nem ártana egy kicsikét elgondolkodni!" A törvényszegőket a társadalom elítéli, az a dolga. A törvények jelentős részének betartatása a társadalmi nyomáson alapul, senki nem szereti, ha ezért (jogosan) elítélik.
Nekem személy szerint a második logjával van a problémám, nem csak mert egyértelműen hazugság, hanem mert tegnapelőtt még tudott arcoskodni, hogy "Kisurrantunk!" most viszont nem vállalja a tetteinek következményét, ami egy szimpla ítélkezés.
Gratulálok a P1 hez,
Aki nem szereti ha hülyének nézik.
[előzmény: (37304) Jacsa, 2021.02.24 12:41:50]

Jacsahozzászólásai | válasz erre | 2021.02.24 12:41:50 (37304)
Reagálva elsősorban ha2 és gst76 hozzászólásához.

Örülök, hogy vannak még magyarországon ennyire törvény tisztelő állampolgár közöttünk és bizonyára jól sejtem, hogy soha semmilyen szabálytalanságot "törvénysértést" nem követtek el az életük során. Bízom benne, ez továbbra is így marad!
Talán még annyi, ha jól látom nem én (mi) vagyok az egyetlen aki "kisurrant" egy ládáért a kijárási korlátozás alatt.

És kedves ha2!
Az, hogy én kivel dolgozom együtt egy családi vállalkozásban és hogy mikor hova megyek, igazán semmi köze!
Viszont, ha ennyire zavarja az, hogy ön szerint jogtalanúl, törvénytelenűl, illegálisan vagy nem tudom minek nevezzem kerestem fel a GCVAKV rejtést, bátran kezdeményezze a log törlését!

Sok sikert kívánok "őszinte" tisztelettel!
Jacsa

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]