FAQ

Előzmények

S13hozzászólásai | válasz erre | 2021.06.01 17:53:23 (37741)
Sziasztok, én nem szeretném, hogy egy tévedés miatt bárki is lemondjon arról amit szeret csinálni. Igen kiderült hogy sajnos V_Gabor hibázott, de mind emberek vagyunk, hibázhatunk. Én nem kértem és nem is kérném soha, hogy lemondjon bárki. Tudom, hogy sokat jelent V_Gabornak is ez a játék ahogy nekem is, hibázott, de ez van, lépjünk túl rajta és csak élvezzük ezt a játékot ami sokunknak már több is mint játék, egy új életforma sokaknak. Én szeretném, hogy V_Gabor maradjon a posztján és a hiba miatt ne feladja, hanem motiválja őt, adjon erőt inkább neki hogy mégjobban tudja a munkáját ebben a közösségben végezni még hosszú ideig.

Szóval kérném hogy vonja vissza a lemondását és a hibából tanulva végezze ugyanígy a munkáját a játékban.
És neki is és mindenkinek további élvezetes túrákat és találatokat kívánok!
[előzmény: (37740) rágcsa13, 2021.06.01 16:42:24]

rágcsa13hozzászólásai | válasz erre | 2021.06.01 16:42:24 (37740)
: (
Kedves S13, remélem értékeled, hogy a Logbíró tartotta az adott szavát és amint kiderült a tévedés, minden további nélkül lemondott.
[előzmény: (37739) V_Gabor, 2021.06.01 16:24:38]

V_Gaborhozzászólásai | válasz erre | 2021.06.01 16:24:38 (37739)
Logbírói lemondás és bocsánatkérés

5 és fél év hosszú idő. Sok minden történt ez alatt az idő alatt. Mint LogBíró, sok-sok jelszó nélküli logot bíráltam el. Mindig törekedtem arra, hogy a lehető legprecízebben, lelkiismeretesen és emberségesen bíráljam el a logokat. Volt akinek nem tetszett a döntésem, de - bízom benne - többen vannak azok, akiknek segíthettem munkámmal.

GCPAAI ládánál az utóbbi pár évben szinte már csak én bíráltam el a jelszó nélküli logokat. Megvolt a pontos definíciója az elfogadásnak, a fotókat megnézve megállapítható volt, hogy jó helyen állt-e a játékos a kép készítésekor.

A technológia fejlődik és változik. Én pedig elkövettem egy olyan hibát, amit - a saját szempontrendszerem szerint - nem tudok megbocsátani magamnak, így alapos megfontolás és mérlegelés után a mai napon benyújtottam a logbírói posztról a lemondásomat az Elnökség részére, amit ők tudomásul vettek. 2021. június 30-ig még ellátom a feladatot.
Ha szeretnél jelentkezni a pozícióra, akkor szívesen elmondom a munkát és természetesen maximálisan segítek a feladatok átvételében! A folyamatról az Elnökség dönt. Sok türelemre, szabadidőre és kommunikációra lesz szükséged az adminisztráció mellett. A 2021 Q1-2 statisztikát e hónap végén még elküldöm.

A problémát a szelfi kamerák okozták, bizonyos modellek tükrözik a képeket, de nem minden esetben. Így előfordult, hogy a tükrözés miatt olyan képeket is elutasítottam, ami jó helyről készült, de - csupán - az épület referencia pontjait nézve úgy tűnt, hogy rossz helyen állt a játékos (ami éppen 80-100 métert jelent).

Elnézést kérek mindenkitől, akinek tévesen elutasítottam a logját! A júniusban hátralévő időben ezeket megpróbálom korrigálni. A játékosokat külön-külön is meg fogom keresni emailben. Ha valaki törölte az elutasított logot, az töltse fel újra a képekkel!

Köszönöm a jelenlegi és korábbi LádaDokiknak a közös munkát, a háttérben elvégzett sok-sok egyeztetést!

Mindenkinek jó túrákat kívánok:

V_Gabor

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]