Előzmények

benebotohozzászólásai | válasz erre | 2021.06.01 18:11:31 (37744)
Én eddig nevetve olvastam végig ezeket a "vitákat", de nem hittem volna, hogy egy ilyen miatt a logbíró lemond. Nekem még eddig nem volt olyan szerencsém, hogy ő bíráljon el egy jelszó nélkülit, de ezt én nem érzem túl helyesnek, hogy 1 játékos miatt lemondj. Igen, te is emberből vagy, és te is hibázhatsz. De ettől függetlenül remélem, hogy talász majd egy ehhez a feladathoz méltó utódot. Egyébként kedves S13, ez mégis mire volt jó? :(
[előzmény: (37739) V_Gabor, 2021.06.01 16:24:38]

V_Gaborhozzászólásai | válasz erre | 2021.06.01 16:24:38 (37739)
Logbírói lemondás és bocsánatkérés

5 és fél év hosszú idő. Sok minden történt ez alatt az idő alatt. Mint LogBíró, sok-sok jelszó nélküli logot bíráltam el. Mindig törekedtem arra, hogy a lehető legprecízebben, lelkiismeretesen és emberségesen bíráljam el a logokat. Volt akinek nem tetszett a döntésem, de - bízom benne - többen vannak azok, akiknek segíthettem munkámmal.

GCPAAI ládánál az utóbbi pár évben szinte már csak én bíráltam el a jelszó nélküli logokat. Megvolt a pontos definíciója az elfogadásnak, a fotókat megnézve megállapítható volt, hogy jó helyen állt-e a játékos a kép készítésekor.

A technológia fejlődik és változik. Én pedig elkövettem egy olyan hibát, amit - a saját szempontrendszerem szerint - nem tudok megbocsátani magamnak, így alapos megfontolás és mérlegelés után a mai napon benyújtottam a logbírói posztról a lemondásomat az Elnökség részére, amit ők tudomásul vettek. 2021. június 30-ig még ellátom a feladatot.
Ha szeretnél jelentkezni a pozícióra, akkor szívesen elmondom a munkát és természetesen maximálisan segítek a feladatok átvételében! A folyamatról az Elnökség dönt. Sok türelemre, szabadidőre és kommunikációra lesz szükséged az adminisztráció mellett. A 2021 Q1-2 statisztikát e hónap végén még elküldöm.

A problémát a szelfi kamerák okozták, bizonyos modellek tükrözik a képeket, de nem minden esetben. Így előfordult, hogy a tükrözés miatt olyan képeket is elutasítottam, ami jó helyről készült, de - csupán - az épület referencia pontjait nézve úgy tűnt, hogy rossz helyen állt a játékos (ami éppen 80-100 métert jelent).

Elnézést kérek mindenkitől, akinek tévesen elutasítottam a logját! A júniusban hátralévő időben ezeket megpróbálom korrigálni. A játékosokat külön-külön is meg fogom keresni emailben. Ha valaki törölte az elutasított logot, az töltse fel újra a képekkel!

Köszönöm a jelenlegi és korábbi LádaDokiknak a közös munkát, a háttérben elvégzett sok-sok egyeztetést!

Mindenkinek jó túrákat kívánok:

V_Gabor

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]