geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Fazékhozzászólásai | válasz erre | 2021.09.12 16:21:33 (38025)
Szia,

ritkán, de előfordul, hogy a segítőkész játékostársak annyira "meggyógyítják" a ládát, hogy két külön doboz is kikerül. Reméljük, hogy most már egyenesbe kerül GCSVAR sorsa.
Sok beteg ládánk van, sok adoptálható ládánk van; köszönjük minden adoptáló és/vagy ládajavító játékostársunk munkáját. Inkább kétszer, mint egyszer sem :).
[előzmény: (38023) krino30, 2021.09.12 14:29:46]

krino30hozzászólásai | válasz erre | 2021.09.12 14:29:46 (38023)
sziasztok. tudnátok segíteni? nem teljesen értem. A GCSVAR ládát örökbe fogadtuk május 10-én. A láda beteg volt, senki nem találta majd meglett gyógyítva. Aztán Göde 06.22-én kectammal meggyógyította, de nem kaptam értesítést arról sem, hogy beteg lett újra a láda. Ez így rendben van? Azóta voltak megtalálások majd az utolsó log szerint a láda nem az eredeti helyére került vissza, hanem teljesen máshova így sokára találta csak meg. Kectammal is és Gödével is felvettem a kapcsolatot ezügyben. Göde válaszolt és elmondta mi történt. Idézem: Én az előzetes örökbefogadásról és a gyógyításról nem tudtam. Más programmal kincskerestem még akkor, utolsó bejegyzések ez év januárjában voltak. Az adoptálható ládák gazdájával, ?kectam?-mal egyeztetve mentem a terepre. A ládát valóban nem találtam, bár vagy egy fél órát keresgéltem mintegy 30 méteres sugarú körben. Ezt követően helyeztem el a szerintem jó koordinátájú helyre az új ládát, új jelszóval. Adoptálni nem kívántam, túl koros és túl távoli kincskereső vagyok (73 év, 300 km). Mindez történt 2021. Június 22.-én. Ergo jól értelmezem, hogy úgy lett jelszó kiadva, hogy nem is volt beteg? értem, hogy nem találta és köszönöm, ha mégis gyógyítás volt, de ilyen alapon bárki aki nem találja meg a ládát lerakhat egy újat mondván, hogy meggyógyította a beteg??? ládát. Köszönöm, ha segítetek megérteni ezt a szituációt

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]