FAQ

Előzmények

Martina0929hozzászólásai | válasz erre | 2022.04.27 18:44:59 (38592)
Rejtés után nem sokkal voltunk mi is. Valóban nem 2 Ft a belépő ára. Ezzel szemben nekünk nagyon is tetszett. Pláne, hogy ez nem egy szigorúan vett múzeum és lehet "tapizni" is egyes kiáltott tárgyakat. Ami eszmei érték került a múzeumba az fenomenális. Maga a rejtés pedig valóban jó helyre került.
[előzmény: (38553) vakond87, 2022.04.01 17:24:23]

vakond87hozzászólásai | válasz erre | 2022.04.01 17:24:23 (38553)
GCRELM ládánál jártam tegnap. Logolás után visszaolvastam pár logot, és teljesen ledöbbentem, hogy itt a játék felületén is előfordulhatnak ilyen megnyilvánulások, hogy egyesek bármit megengedhetnek maguknak.

Értem én, hogy fizetős helyen van a láda, de könyörgöm mindenki mérlegeljen, hogy megér neki annyit vagy nem, hogy az adott ládát fel- vagy megkeresse. Én is kétszer átgondoltam, mielőtt a belépőjegyet megvettem (3900HUF). Végül nem bántam meg. :-)

Sajnos logot linkelni nem tudok, így bemásolom a ládagazda bejegyzését:

"Morana 2022.03.29 14:24 - Egyéb
A mai napon egy játékostárs felszólított telefonon, hogy azonnal szüntessem meg a ládát, mert ez egy szar és átverés. Azt mondta, hogy nem megy be a pótjelszóért, mert elvei vannak. Ha mégis bemegy, balhét csinál. Hát.... Ezek után úgy döntöttem, hogy a ládát nem szűntetem meg, marad. Én ilyen bátor vagyok!!!
Update:
Miután ezt ideírtam felhívott üvöltve, tombolva és megfenyegetett, hogy megkeres és el leszek intézve. Sajnos igyekezete el lett utasítva a családom által, ezért mert mivel intelligens és bátor is, a nick nevét egyből megszüntette, az újba pedig beírta amit innen látott, hogy ő bizony meg lett fenyegetve....

Végszó: Komolyan mondom, szavakat nem találok!

Annyit üzenek neki, hogy ha még egyszer felhívsz, akkor is lesznek tanúk a szavaidra, de akkor már egyből a rendőrségre megyek és feljelentelek!!! "


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]