Előzmények

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2023.05.17 19:07:47 (39312)
Hát ezek szuperek voltak! Ezerszer jobb, mint egy sablon log, nagyon jót röhögtem.
[előzmény: (39305) bigmick, 2023.05.16 16:45:07]

bigmickhozzászólásai | válasz erre | 2023.05.16 16:45:07 (39305)
Muszáj volt kipróbálnom, milyen egy mérgelődő log. Íme:


Kedves Geoláda Társaság,

Nagy mérgelődéssel írom ezt a logot az adott geoláda megtalálása kapcsán. A nehézségi szintet jelentősen alábecsültétek, és ezáltal csalódást és frusztrációt okoztatok nekem.

Kezdetben izgalommal indultam neki a kalandnak, remélve, hogy egy izgalmas kihívással találkozom. Azonban, ahogy elkezdtem közelíteni a geoládához, rá kellett döbbennem, hogy az általatok megadott nehézségi szint messze alábecsülte a feladatot.

Az útvonal elkeseredett erőfeszítéseket és veszélyes terepet követelt tőlem. Sziklás hegycsúcsokon és meredek szakadékokon kellett átküzdenem magam, mindemellett folyamatosan izzasztó terepviszonyokkal szembesültem. A térképen felvázolt útvonal semmilyen tekintetben nem segített a navigációban, és csak még nagyobb zűrzavart okozott.

Végül, amikor úgy tűnt, hogy közel vagyok a geoládához, csalódottan tapasztaltam, hogy a koordináták pontatlansága miatt teljesen más helyen kutatok. Ezúton szeretném kiemelni, hogy a pontos koordináták és útvonalak rendkívül fontosak a geoláda kihívásának megtartásához.

Összességében mélységesen csalódott vagyok a geoláda nehézségi szintjével kapcsolatban. Megértésem és türelmem határait szélsőségesen próbáltátok meg, és sajnálatos módon elmaradt a várakozásaimtól. A jövőben kérlek, legyetek gondosabbak és pontosabbak a nehézségi szintek meghatározásakor, hogy más geoláda keresők ne kelljen hasonló csalódásokkal szembesülniük.

Üdvözlettel,
Egy csalódott geoláda kereső
[előzmény: (39303) petrot81, 2023.05.16 09:19:31]

petrot81hozzászólásai | válasz erre | 2023.05.16 09:19:31 (39303)
Parancsolj :)

> Kérlek írj egy 10 mondatos összefüggő logot egy geoládához, ahol a magas aljnövényzet és a környezeti körülmények gátolták a láda megtalálását.

> "Az izgalmas geoláda keresésének útján, melyet most leírok, a résztvevőket kihívás elé állította a magas aljnövényzet és a környezeti körülmények által okozott akadályok. Az első lépés a rejtekhely környezetének megfigyelése volt, ahol a buja növényzet titokzatosan takarta el az utat. A vadregényes erdőben a résztvevőknek ügyesen kellett navigálniuk, hogy felvegyék a harcot a bozótban rejtőző ágakkal és csúszós talajjal. Miközben küzdelmesen haladtak előre, a következő lépésben a résztvevők taktikusan használták a térképet és a GPS-t, hogy pontosan megtalálják a rejtekhelyet. Az idő múlásával egyre magasabbra emelkedett a pulzusuk, miközben figyeltek a természet jelzéseire, amelyek a láda közelében utaltak. A buján növekvő növények között következő feladatként az volt, hogy ügyesen átszelve az akadályokat és kitartóan fúrják magukat az erdő szívébe. Végül, mintegy hősi küzdelem után, a résztvevők elégedetten eljutottak a geoláda rejtekhelyéhez, ahol a természetes környezet varázslatos titkaival találkoztak. A láda tartalmában rejtőző kincsek örömével és büszkeséggel távoztak, emlékezve a kihívást jelentő utazásra, amelyet a magas aljnövényzet és a környezeti körülmények okoztak."

Na jó, befejeztem, az eredeti bejegyzést is csak viccnek szántam :)
[előzmény: (39301) nepster, 2023.05.15 22:31:07]

nepsterhozzászólásai | válasz erre | 2023.05.15 22:31:07 (39301)
Nyilván nem ilyen log születik egy olyan ládánál ahol pl. dzsungelharcra kényszerülsz eső után mert nincs könnyen elérhető alternatív, vagy nyilvánvalóan rossz a koordináta, vagy nem egyértelmű a tábla amit le kell ovasni és sorolhatnám. Persze szép log azért kell...
[előzmény: (39300) petrot81, 2023.05.15 21:51:30]

petrot81hozzászólásai | válasz erre | 2023.05.15 21:51:30 (39300)
Megkértem a ChatGPT-t, hogy írjon egy "köszönöm" logot egy megtalált ládához:

- Kérlek írj egy tíz mondatos összefüggő megköszönő logot a tegnap megtalált geocaching ládámhoz.
- Természetesen! Íme egy tíz mondatos összefüggő megköszönő log a tegnap megtalált geocaching ládádhoz:

"Drága Rejtők!

Szeretném kifejezni hálámat és örömömet a tegnapi geocaching kalandért! A ládátok megtalálása fantasztikus élmény volt számomra. Az izgalom és a kihívás együttesen tökéletesen fokozták az élményt. A rejtésetek valóban kreatív és ötletes volt, a camouflagé teljesen megtévesztett. Köszönöm, hogy ezt a különleges élményt lehetővé tettétek számomra! A rejtett helyszín gyönyörű volt, a természet csodálatos látnivalóival. A logbookban található üzenetek olvasása inspiráló volt, és belesimultam a geocaching közösségébe. Köszönettel tartozom nektek a rejtői munkátokért és az időtökért, amit ebbe a ládába fektettetek. Ez a kaland soha nem fog feledésbe merülni, és boldogan emlékezem majd vissza rá!

Üdvözlettel,
[Neved]"

Remélem, ez megfelelő lesz, és segít kifejezni a háládat és örömödet a megtalált geocaching ládádhoz!

///////////

Mit gondoltok, bekössük az appba? ;)

(a kérdés költői)
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]