Előzmények

guess.whohozzászólásai | válasz erre | 2007.01.08 12:15:28 (4184)
Ha logikusan végiggondolod: a szűzládavadász lobbi éppen azt szeretné, ha a .com-ra hamarabb kikerülne egy-egy láda, hiszen így már előre tudnának készülni a .hu-s megtalálásra, és a cache aktiválása utáni első percben már logolhatnak is... :)
Természetesen ez a lobbi nem létezik, ahogy ez a hozzászólás sem. :)
[előzmény: (4171) Szab, 2007.01.08 10:33:05]

Szabhozzászólásai | válasz erre | 2007.01.08 10:33:05 (4171)
Nem erről van szó szerintem. Ha annyira rossz a láda, akkor le lehet venni a .com-rol is, és ha olyan rendes rejtővel van dolgunk, akkor ezt meg is teszi. Ha meg nem jófej a rejtő, akkor meg úgyis kirakja a .comra, mondhatsz neki bármit. A TVT-t meg előre tudja a gondos rejtő ellenőrizni. Egyébként a .com-ra előbb kikerülés szerintem csak annyit jelentene, hogy egyszerre csinálja meg a ládaoldalt a user, aztán beadja ide és oda is moderáciora, csak a comon előbb átengedik.(ilyenre már volt példa)
Szóval én csak azt érzem, hogy a magyar szűzládavadász lobbi elég erős volt. :)
(Amugy nem is érdemel ennyi figyelmet ez a kis uj szabály, engem is csak maga az elv zavar, hogy már ezt is le kell szabályozni, amikor össz. 1-2 ládárol lehet szó. Mert ugye nem olyan mindennapos, hogy valaki a comra is rakná a ládáját, ráadásul rögtön a rejtéskor.)
[előzmény: (4169) Juju, 2007.01.08 10:21:59]

Jujuhozzászólásai | válasz erre | 2007.01.08 10:21:59 (4169)
Egyébként fel tudna valaki hozni egyetlen érvet is arra, miért jobb, ha a com-on előbb megjelenik a láda?
- Ha természetvédelmi érdekeket sért, azért nem menne át a hu-n: akkor nem etikus a com-ra sem kitenni (akkor is szabálysértést követ el aki kirakja, ha semmilyen oldalon nem szerepel, ha szerepel, akkor az oldal üzemeltetője vonható érte felelőssé! Tehát: fok. véd területen turistaútról letérni tilos. Ha elkap a tv. őr, szabálysértési eljárást von maga után. Ha ezt a tevékenységet internetes portálon hirdeted, erre buzdítasz: szabálysértés. Nem benneteket, kedves problémázók büntetnek, hanem az oldal üzemeltetőjét.) - - - ha oda kiteszed, az csak a jogszabályok kikerülése.
- Ha a moderáción egyéb ok miatt nem megy át - nem megfelelő színvonalú - akkor a com színvonalát gyengítse?

Várom az ész érveket...

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]