FAQ
Előzmények

Arti (junior)hozzászólásai | válasz erre | 2008.08.29 10:57:38 (2047)
Én is kezdő vagyok még, de azért válaszolok.

Inkább a trackelés témába való ez, de gondolom megbocsájtják. :)
Ha a kérékpárút Székesfehérvár-Kisfalud felé folytatódik, akkor a felső végénél az ÉNY mit akar jelezni? Tovább megy ÉNY-ra, majd visszakanyarodik ...Kisfalud felé? Vagy csak elgépelted és DNY akart lenni.
Az ÉNY-DK irányú részén két eltérést láttam az egyenes vonaltól. Gondolom az alsó valamit kerül. Azonban én az autópálya alatti résznél a GPS tévelygésére szavaznék látatlanban. Ha valami miatt a track-ben úgy látom, hogy az egyenes nem egyenes, akkor az egy waypointtal szoktam jelezni a rajzolónak.
Egyébként szerintem jó lesz. Ismérlem, nem vagyok valami tapasztalt track-er.
[előzmény: (2046) Ládafia, 2008.08.29 10:43:35]

Ládafiahozzászólásai | válasz erre | 2008.08.29 10:43:35 (2046)
Feltöltöttem egy új kerékpárút trekkjét (a hozzátartozó útpontokkal), ami a Velencei-tó és Székesfehérvár-Kisfalud között épült, és az idén került átadásra. (további részletek a trekk leírásában)
Már csak egy 1,7km-es szakasz hiányzik a Velencei-tó és Szfvár közvetlen összeköttetéséhez. Az új szakasz ÉNy-i vége már kapcsolódik a Szfvár-Kisfaludnál már meglévő kerékpárúthoz, bár azt mi most nem jártuk be, úgyhogy a trekkben sem szerepel.
Ez az első trekk, amit feltöltöttem, Zayd és pgyp segítő megjegyzéseit is (remélem sikerrel) figyelembe véve, a majdani rajzolóktól (és bárkitől) is örömmel fogadok visszajelzést, esetleges kérdéseket a helyszínnel, vagy a trekkel kapcsolatosan.

Ne ijedjetek meg, nem jelentek majd be külön minden trekket itt, :-)) de szerintem ez az új kerékpárút nagyon klassz, (kiváló minőségű, és önálló út, azaz nem egy közút mellet fut), úgyhogy a trekkeléstől függetlenül is talán hasznos lehet, ha tudtok róla, hogy van!

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]