Előzmények

SylverRat + Bogeehozzászólásai | válasz erre | 2008.07.09 13:41:45 (3782)
ha itthon ládázol, .hu. ha külföldön, .com. ilyen egyszerű.
[előzmény: (3779) Laczy76, 2008.07.09 13:29:03]

Laczy76hozzászólásai | válasz erre | 2008.07.09 13:29:03 (3779)
Hat, nem tudom de szerintem mindenkeppen jo lenne valamit csinalni ezekkel.

- a .com-os ladatulajdonosok kiszedhetnek a ladabol eltunt TB es GC-ket,
- frissithetnek a .com-os oldalt, hogy megfeleljen legalabb nagyjabol (foleg a koordinatak, waypontok) a magyarhoz (nem kell olyan sok extra angol tudas ahhoz, hogy valaki pl. a koordinatakat frissitse),
- ha valaki masnak van a .com-so oldal bejegyezve, aki nem torodik vele, akkor legjobb megszuntetni vagy adoptalhatna valaki, aki torodni is tud vele - szerintem a "geolens review" ebben tudna segiteni, ha egyaltalan van valaki Mo.-on ilyen szerepben,

Vegul hogy oszinten megmondjam, en inkabb keresek ladat a .com-os oldalrol, mivel ott sokkal jobban kezelheto a google-s terkep, de rajottem hogy ha Mo.-on keresek, ki kell nyomtatnom a magyar leirast is, mert sokszor kulonbozik.

Miert nem lehet pl. a magyar oldalt ugy atcsinalni, ahogy mas orszagokban - pl. Szlovakia, Austria, hogy a ladak csak a .com-os nemzetkozi oldalon vannak bejelentve, ahonnan az adott oldal szedi naponta az adatbazist. A .com-os oldalon pedig lenne hozza egy leiras magyarul es egy angolul, meg ha az angol rovidebb, lenyegretorobb is. Igy nem lenne 2 kulon leiras, 2 kulon bejelentes es ekkora keveredes. Raadasul amig nincs angol, addig eleg lenne a magyar szoveg a .com-osra is.

Igy a magyar oldalon lenne forum meg minden egyebb, ahova a .com-os oldalrol naponta frissulne az adatbazis a ladakhoz. Aki meg nem tud angolul, azoknak lenne egy rovid oldal forditas (leiras) a magyar oldalon, hogyan kell bejelenteni megtalalast, travelbugot, miegymast. Es persze minden egyebb, maradhatna a magyaron, ami a .com-oson nincs. Valahogy jo lenne a kettobol egy hasznos oldalt letrehozni (tudom nem konnyu), amiben minden benne van, de nem duplan, mint most a ladak a magyar es a nemzetkozi oldalon - es aztan igy a nemzetkozivel senki nem torodik.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]