FAQ
Előzmények

georgejjhozzászólásai | válasz erre | 2005.05.24 01:28:42 (30)
Szívesen mondanám, de sajnos nem lehet. :) De egyébként emiledre itt válaszolva - mivel sajna a yahoo úgy néz ki, hogy most elment aludni -, lehet a GCPAAI-ba is TB-t tenni. S vagy abba, vagy a várbéli virtuális ládámba tettem is már TB-t. :) Ugyanis vannak virtuális TB-k is. :) Tudom kicsit furi de van. :) Szóval ha az a feltevésed megoldható, akkor mint látszik, ez is. :)

Gyuri
[előzmény: (27) dc3, 2005.05.24 01:22:50]

dc3hozzászólásai | válasz erre | 2005.05.24 01:22:50 (27)
Előfordul ilyen. A végén már azt gondoltam, hülyítesz.

radpeterrel szólva:"Jó műholdállást!"
[előzmény: (24) georgejj, 2005.05.24 01:18:58]

georgejjhozzászólásai | válasz erre | 2005.05.24 01:18:58 (24)
A boxmeccsnek azért két tanulsága azért van. :) Az egyik, hogy én is emberből vagyok, s mint ilyen, hajlamos vagyok tévedni, s figyelmetlen lenni. :) A másik, hogy ez a kis boxmeccsünk legalább részben bebizonyította ezen fórum létjogosultságát. :) Hisz na nem lennének problémák akkor ez a kis boxmeccs fel sem merült volna. :) De így legalább ismét közelebb kerültünk egy probléma megoldásához. :) Ha kicsit körülményesen is. :)
Reméljük a következő egyszerűbb lesz. :)
Erre szokták azt mondani, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik! :)
Remélem mindenki jól érezte magát a játszma alatt. A kijáratnál kéretik a popcornos dobozokat a kihelyezett szemetesekbe elhelyezni. :)

Üdv,
Gyuri
[előzmény: (23) georgejj, 2005.05.24 01:15:10]

georgejjhozzászólásai | válasz erre | 2005.05.24 01:15:10 (23)
:) Remélem azért tetszett a boxmeccs! :)

Gyuri
[előzmény: (21) Togo, 2005.05.24 01:13:28]

Togohozzászólásai | válasz erre | 2005.05.24 01:13:28 (21)
Hmmm. Miért akarod meggyőzni dc3at, hogy nem tudja kicsoda? danpan egy hót más kessert takar. De ezt csak igy széljegyzetbe teszem. Amugy mehet tovább a harc, külső szemlélőként nézek mint a boxmeccsen. Érdekes a viadal.
[előzmény: (20) georgejj, 2005.05.24 01:05:20]

georgejjhozzászólásai | válasz erre | 2005.05.24 01:05:20 (20)
Látom nagyon harcolni, vagy legalábbis kötekedni akarsz. :) Nem baj. Én is teljesen olyan vagyok mint te, úgyhogy megértem. :) S én is nyugodt ember vagyok. Akik ismernek azok tudják is. :)
Szóval. Írtad, hogy "dc3#danpan" - ezzel gondolom azt akartad írni, hogy figyelmetlen vagyok, mert a .com-on danpan néven szerepelsz, s az idézetben ennek ellenére dc3-at írtam, s mivel ezt nem vettem észre, vagy nem azt írtam, hogy danpan írta a mondott idézetet, ezért figyelmetlen vagyok.
Nos akkor nézzük. Ha már figyelmetlenség. A .com-on "danpan0" néven vannak a bejegyzéseid. Tehát itt te voltál figyelmetlen "dc3#danpan" bejegyzéseddel. Amennyiben erre a problémakörre utalsz ezzel, ugyanis csak sejteni lehet ezt bejegyzésedből. No de mindegy, haladjunk. A nevedet is először danpan formályában ismertem, ugyanis a logbook-ban is danpan néven írtad alá, illetve: "danpan ... Dani, Panka, Bogi + ? ... Elvittük..." A kérdőjel a logbookban is így szerepelt, valamint az Elvittük utáni három pont is a füzetből vett idézet része, s nem azt jelképezi, hogy szövegrészek ki lettek hagyva a szövegből. Tehát ebből az információból indultam el megkeresésedre, s ez alapján sikerült beazonosítani téged a .com-on található danpan0 felhasználóval, majd A DCAPU mind a .com-on mind a fórumon, s a láda oldalán megtalálható bejegyzésnek köszönhetően tudtam kapcsolatba hozni a .com-os danpan0 felhasználót és a magyar oldalon dc3 néven futó felhasználót. Ezen egyezőségekből következtettem arra, mint kiderült helyesen, hogy a két név azonos felhasználót jelent. No akkor hogy miért írtam azt, hogy "DC3 - nevű felhasználótársunk beletette..."? A válasz elég egyszerű. Azért, mert ha azt írom, hogy danpan0 felhasználó tette bele a TB-t a ládába, akkor itt a .hu-n nem tudták volna kivel kapcsolatba hozni az eseményt. A .com-on meg tudják találni a bejegyzés tartalma alapján. Ugyanakkor ugye azt írtam, hogy "felhasználótársunk" ami elemezve a szót valami olyasmit jelent, hogy egy olyan felhasználó-ról beszélek, aki nekünk - itteni, a fórumot olvasó magyar kessereknek - a TÁRSUNK. Azaz az itteni rendszerben, amiben közösen benne vagyunk, s amelynek része ez a fórum is, az illető aki a .com-ra ezt a bejegyzést tette, a dc3 néven található meg.
Én erre a problémára gondoltam a "dc3#danpan", s figyelmetlenségemre ismételten figyelmemet felhívó bejegyzésed kapcsán. Persze ha esetleg félreértettem mondandódat, akkor amennyiben kifejted pontosan, hogy mire gondoltál, készségesen válaszolok ismételten. S amennyiben úgy érzem, hogy tényleg figyelmetlen voltam beismerem hibámat, mint ahogy a nagybetűs írásért már elnézést is kértem. :)

Egyenlőre nem érzem úgy, hogy én égetném magam. :)

Tisztelettel maradok továbbra is,

Főtérképész - nem hivatalos Travel Bug "figyelő"
[előzmény: (19) dc3, 2005.05.24 00:43:53]

dc3hozzászólásai | válasz erre | 2005.05.24 00:43:53 (19)
Nem vagy figyelmes.
dc3#danpan

Égeted magad.

De akik ismernek, tudják, hogy baromi nyugodt ember vagyok.

[előzmény: (18) georgejj, 2005.05.24 00:34:45]

georgejjhozzászólásai | válasz erre | 2005.05.24 00:34:45 (18)
Kedves dc3!

"Főtérképész!
Te el vagy tévedve!" - Nem hiszem, hogy el lennék tévedve, de ha igen, és ezzel esetleg megbántottalak, akkor készséggel bocsánatot is fogok kérni. De szerintem te értetted egy kicsit félre amit írtam. Menjünk végig válaszaidon.:

"Én csak felhívtam a figyelmet." - igen, s erre írtam én azt, hogy: "De legalább a bogár oldalán jelezve van.... a külföldieknek finoman szólva sz*rt se ér...." - Tehát itt azt hiszem nincs köztünk ellentét, hisz én is ugyanazt említettem mint te, csupán felhívtam a figyelmet arra, hogy ettől még a külföldiek nem fogják tudni, hogy hol a TB. Tehát annak ellenére, hogy a külföldiek nem tudják, hogy mi az, én ÖRÜLTEM, hogy legalább így megjegyzés/figyelemfelhívás szempontjából volt egy note az oldalon, hogy legalább mi magyarok valahogy nyomon tudjuk követni. (Előtte csupán azt hangsúlyoztam, hogy jó lenne olyan ládákba tenni a TB-ket amik már be vannak regisztrálva a .com-on)

következő,

"Olvasod te a logokat GCAPU-nál amúgy?" - természetesen olvasom. Hisz láttam ott is, hogy beírtad a bogár beletételét. Ami nagyon jó. Ehez azért lenne egy megjegyzésem. Ha nem muszály, a bogár azonosítószámát ne írjad/írjátok bele a logba. A szám legyen leírva valahol, ahol később visszakereshető ha szükség van rá, de az oldalakra ne nagyon legyen kiírva, ugyanis ez az azonosítószám olyan, mint a magyar ládáknál a jelszó. Ez segítségével tudod belogolni a bogarakat. Ha ez "nyilvánosságra" kerül, akkor azzal vissza lehet élni. Nem mondom, hogy mostantól mindenkinek ez lesz az új hobbija, de sajnos ha valami visszaélésre van lehetőség, akkor előbb utóbb valaki azt ki is használja. :) Tehát azt hiszem itt sincs semmi olyan amiben nem értenénk egyet. :)

next,

"Vagy esetleg a fórumon a beírásokat?" - természetesen. :) Oda ezt írtad: "GCAPU. Nincs a com-on, mégis landolt benne a TB, tegnap." Erre akartam is írni egy emilt neked, hogy te tetted-e bele, vagy csak láttad ott, de miután megnéztem a láda oldalát, láttam, hogy te tetted bele, s miután megnéztem a bogár oldalát, ott is láttam ezt, amint azt az itteni fórumon tett bejegyzésemen láthattad is, hisz ide ezt írtam: "DC3 - nevű felhasználótársunk beletette "boodlebuggy Red Eye Flyer" Travel Bugot a GCAPU ládába. AMi nincs regisztrálva a .com-on." - ezért is nem írtam ezügyben magánban levelet neked, viszont megemlítettem itt a fórumon, hogy a jövőben, ha valaki egy TB-t szeretne tenni egy ládába, akkor lehetőleg olyanba tegye, ami már regisztrálva van a .com-on. - Tehát azt hiszem itt is teljes az egyetértés közöttünk, nem látom esetleges felháborodott kérdésed aktualitását.

következő,

"Legyél kérlek figyelmesebb. Méltón egy nem hivatalos megfigyelőhöz!" - köszönöm szépen a figyelmeztetést, kérést. De azt hiszem eléggé figyelmes vagyok. Ezt remélem a fentiekkel sikerült számodra is bebizonyítanom. Ha esetleg mégsem, akkor szívesen megbeszélem a dolgot veled akár személyesen is. Jelen esetben vagy az történt, hogy sajnos te voltál egy kicsit figyelmetlen, vagy ami valószínűbb, hogy valamelyik kijelentésemet félreértelmezted, s ebből adódott a pillanatnyi ellentét közöttünk, amit remélem sikerült eloszlatni. :)

"dc3, nem DC3
(kisbetűvel) :-)" - ezért elnézést kérek! Igérem többet nem fordul elő! :) (Az idézetben természetesen meghagytam eredeti formályában, azaz nagybetűvel, hisz idézni, csak szépen, pontosan... :) )

Üdv, s remélem sikerült mindent tisztáznunk, nincs harag. :)

Főtérképész - nem hivatalos Travel Bug "figyelő"
[előzmény: (16) dc3, 2005.05.23 23:31:35]

dc3hozzászólásai | válasz erre | 2005.05.23 23:31:35 (16)
Főtérképész!
Te el vagy tévedve!
Én csak felhívtam a figyelmet.
Olvasod te a logokat GCAPU-nál amúgy?
Vagy esetleg a fórumon a beírásokat?
Legyél kérlek figyelmesebb. Méltón egy nem hivatalos megfigyelőhöz!

Barátsággal,

dc3, nem DC3
(kisbetűvel) :-)


[előzmény: (12) georgejj, 2005.05.23 21:56:48]

georgejjhozzászólásai | válasz erre | 2005.05.23 21:56:48 (12)
DC3 - nevű felhasználótársunk beletette "boodlebuggy Red Eye Flyer" Travel Bugot a GCAPU ládába. AMi nincs regisztrálva a .com-on.
Ismét szeretnék mindenkit kérni, hogy olyan ládába tegye bele a Travel Bugokat amik már be vannak regisztrálva a .com-on. Vagy ha olyanba szeretnék beletenni, ami még nincs beregisztrálva a .com-on, akkor tegyenek annak érdekében, hogy előbb beregisztrálásra kerüljön a láda. (pl.: fordítsák le, vagy kérjenek meg valakit, hogy tegye ezt meg - pl: ENGEM)

De legalább a bogár oldalán jelezve van. Ami nekünk magyaroknak ugyan hasznos, de a külföldieknek finoman szólva sz*rt se ér, ugyanis nekik az, hogy GCAPU semmit nem mond. Hisz nem ismerik a .hu oldalt, és ha még ismernék, akkor se beszélik a nyelvet. :)

De ennek ellenére köszönöm, hogy legalább így jegyzet formályában meg van említve a .com-on a dolog. Kérek mindenkit, hogy ha már mindenáron ilyen (.com-on nem szereplő) ládába teszitek a TB-ket, akkor legalább egy Note formályában jelezzétek azt a .com-on, a .hu-n a láda oldalán, illetve itt a fórumon.
De nagyon jó lenne, ha TB-k csak a .com-on regisztrált ládákban lennének.

Hálás köszönet.

Főtérképész - nem hivatalos Travel Bug "figyelő"

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]