Előzmények

Lilah&Lackóhozzászólásai | válasz erre | 2014.08.25 01:43:59 (10254)
Játssz úgy, ahogy a te szíved diktálja! Nálunk előfordult már olyan, hogy a naplóba nem tudtunk logolni, mert abban a fában ahová rejtve volt a láda kígyó tekergett. Írtunk a ládagazdának - képet mellékelve - hogy mi a problémánk és elfogadta a találatot. Megköszönte, hogy szóltunk.

Aztán a napokban volt olyan, hogy a ládát nem bírtuk kivenni, mert beszorult. Írtunk a rejtőnek - akivel már leveleztünk párszor, küldtünk fotót is, elküldtük a végkoordinátát - de kiderült nem az volt a láda. Ennek ellenére felajánlotta, hogy belogolhatunk. Megköszöntük a lehetőséget, de nem éltünk vele. Pedig ott jártunk a rejteknél, de majd legközelebb visszamegyünk.

Ez csak két eset ami leírtam. Mindenkinek mást jelent a geocaching.
[előzmény: (10251) krezga, 2014.08.24 15:05:03]

krezgahozzászólásai | válasz erre | 2014.08.24 15:05:03 (10251)
Közben sikerült megoldanom a problémát, másnap simán elfogadta a dolgot, úgyhogy mehet a ládázás :)

Más
Azt vettem észre, hogy a com-os oldalon sokan vannak, akik logolásnál, még ha meg sem találták a ládát, csak elmentek a helyszínre, már "megtaláltam" státuszt állítanak be a ládához. Én úgy vagyok vele, hogy csak akkor logolok be megtaláltamra, ha ténylegesen meglett, és beírtam a logbookba (már ha ez lehetséges, és nincsen ronggyá ázva stb..). (volt, hogy többször vissza kellett mennem, és jó sokat kerestem, de meglett :) )

Ti hogy vagytok ezzel?

Igazából a magyar oldal mellett nálam ez a jelszavas dolog egy hatalmas pozitívum.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]