Előzmények

Gyombihozzászólásai | válasz erre | 2015.05.21 08:01:31 (10492)
Itt a TB-k helyett egész ládák mozognak :)
[előzmény: (10490) geokukac, 2015.05.21 04:54:57]

geokukachozzászólásai | válasz erre | 2015.05.21 04:54:57 (10490)
Még két dolog az eszembe jutott:
Az egyik:
A bejegyzett TB-k, amik a ládában "maradnak", de eltűnnek probléma...

A verzió: a megtaláló a ládaoldalon a "LELTÁR"-ban a TB-re kattintva a felugro ablakban a "Megtaláltad? Jelentsd be!" opcióval elfelejti kivenni és magához rendelni a bogarat.
B verzió: direkt nem teszi meg az A verziót, és eltünteti a bogarat.

... ami aztán szerencsésebb esetben egy találkozón meglesz.

A másik:
A GC-hu-n azért az, hogy be kell a jelszót írni, egy kicsit korrektebb játékot eredményez. Csak az a másik kérdés, hogy itt miért nincs a TB-s játék kialakítva, mint a .com-on ?
[előzmény: (10489) geokukac, 2015.05.21 04:25:27]

geokukachozzászólásai | válasz erre | 2015.05.21 04:25:27 (10489)
Szia !

Ez tényleg így van.

Az egyik téma: már én is megnézem, hogy ki is írta be a megtalált logot, mielőtt elmegyek megkeresni egy-egy ládát - vagy neki sem indulok, mert kikövetkeztethető, hogy felesleges erőlködés lesz a keresés. Igen vannak olyan külföldiek, akik lehet, hogy otthonról a székből utazgatnak - csinálnak egy tervet és azt be is jelölgetik...
Én ha esetleg be is jelölöm, akkor mindig mellékelek min. egy olyan fotót, amin rajta vannak a GPS infók, hogy valami kézzelfoghatót tudjak a rejtőnek adni arról, hogy nincs a megadott pozíción semmi sem. De sajnos a rejtők közt is vannak olyanok, akik szerintem sportot csináltak a mennyiségből, és idővel meg már belefáradnak szépen fogalmazva a karbantartásba. Még rosszabb, ha a kereső levélre nem is válaszolnak ... Esetleg más lett a telefonszámuk, amit megadtak anno... stb. Így jártam a pécsi TB hotelhez adott elérhetőséggel is.

Azt vettem észre, hogy a "write note" bejegyzéssel nem tudom a velem lévő TB-t "mozgatni". Meglátogatottat bejegyezni neki.

A másik téma: a GC-k igen szépek sokszor több Euro az áruk, az eltűnések miatt pedig én is inkább itthon nézegetem, amit vettem. Ezek nem csoda, hogy könnyen eltűnnek főleg, ha limitált kiadásúak.
Amióta a szamarunk eltűnt meggondolandó, hogy mit indítunk útnak. Olvasgatva itt a fórumot, az is valaki zsákjában lehet még mindig... Jó lenne, ha előkotorná végre.

A legutolsó kérdéses láda, ami passz volt: GCATDM alias GC1KPTN. Ezt meg kellene nézi, hogy egyáltalán létezik-e még.
[előzmény: (10425) szaszkievics, 2015.04.22 09:56:43]

szaszkievicshozzászólásai | válasz erre | 2015.04.22 09:56:43 (10425)
Sok érdekes dolog történik. Pl. adott ládát már többen nem találtuk, de jön egy nem hazánkfia és ő megtalálta, mondja a logja. Mellette, aznap még vagy 2 tucat vagy több győri ládával. Ami azért nem kis munka lenne, pláne a sok győri mugli miatt. Szóval lehet, hogy vannak olyan emberek, akik csak "found it", aztán a valóságban nem is "found it". De nem akarok itt össze esküvés elméletet gyártani, bár lehet csak én vagyok olyan szerencsés, hogy éjszakai ládázás közben, készségesen ki kell elégítenem a police kíváncsiságait :)
TB: Nem tudom felfogni, hogy a TB-k miért tűnnek el, talán túl naiv vagyok. "Nekimentem" egy-két megtalálónak, mert szerintem nála van a Győrben megtalált és elveszett TB, hogy jó lenne ha esetleg vagy újra mozgásba helyezné, vagy majd én gondoskodom róla. Eddig semmi válasz. Tény, hogy egy-két TB, Coin úgy csillog, hogy akár ékszernek se lenne utolsó.
Ezek is örök problémák lesznek, megoldás se lesz rá soha. Elnézést, ha hosszú voltam :)

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]