geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

lelcachehozzászólásai | válasz erre | 2008.05.27 03:57:23 (1637)
És akkor ehhez még hozzátartozik az is, hogy az itteni "hőzöngők", akik szerint ezt lehetne talán egy kicsit máshogy is, jobban, lendületesebben csinálni több ízben személyesen tárgyalt az elnökség egy részével, mert nem csak a billentyűzetet akarjuk koptatni, mint ahogy azt Kulisz elnökségi tag itt többször a fejünkhöz vagdosta. Felajánlottuk a segítségünket. Elvileg nyitott is az elnökség a tagfelvételre, de ez nagyon „húzódik”. Azt is mondtuk, hogyha annyira féltik a hatalmukat, akkor talán jó megoldás első körben, hogy csak annyi embert vegyenek fel, amennyi nem tudja őket egységesen leszavazni. Bár azért ez is elég furcsa dolog, hogy így akarják bebetonozni a hatalmukat, de valahol még meg is értem. Elfogadhatónak találtuk, csak történjen már előrelépés. Ez ugye jelen esetben 10 fő felvételét jelentené. Most meg jött a kinyilatkoztatás, hogyha lesz valaha is valami bővítés, akkor is csak 4 főt fog nagykegyesen magába fogadni az egyesület. (Ha lesz még addigra 4 fő, aki akar majd) Az viszont szerintem nem elég a megújuláshoz. Az nem elég ahhoz, hogy lendületesebb legye az egész.
[előzmény: (1633) Yoss, 2008.05.26 22:57:56]

Yosshozzászólásai | válasz erre | 2008.05.26 22:57:56 (1633)
Valahogy az itt a helyzet, hogy vannak emberek akiknek nemtetszik valami és ennek kultúrált hangnemben hangot is adnak. Ez kb. megfelel a normális emberi viselkedés normáinak. (pl. Csuhás, Magpet, Sylverrat, Flektogon, meg mittomén.. vannak egypáran)
Aztán vannak emberek, akik az előzőekkel nem értenek egyet és ennek is hangot adnak, de itt már nem mondhatjuk, hogy a stílus megfelel a normális emberi viselkedés normáinak. (pl. Kulisz, ÉvaSanKri...KiVi-t még mindig nem tenném ebbe a csoportba, bár néha ő is eldobja a kalapácsot)
Nos, itt jól látszik, hogy az első csoport tagjai jóval számosabbak, mint a második csoport tagjai.
Akkor nem az lenne a logikus és kultúrált megoldás, hogy a második csoport tagjait ignorálnák az első - kultúrált - csapat tagjai és a minden menne a maga kultúrált medrében?
Ezt a tagsággal még megszavaztatni sem lenne gond. Az első csapat jóhiszeműségéhez sem férhet kétség..
Akkor most számomra úgy tűnik, hogy csupán annyi a gond, hogy van egy olyan csapat, aki nem tűnik jóhiszeműnek de ragaszkodik a vélt hatalmához és ráadásul kisebbségben is van és mégis megpróbálja elnyomni a másik csapatot. Ehhez vegyük hozzá, hogy a kultúrált csapat - ma már úgy tűnik - sokkal többet tesz az általunk kedvelt sport/tevékenység életben/fenn - tartásához, mint a másik, akik valaha (többnyire az első csapat tagjaival együtt) megteremtették az alapokat.
T. Második Csapat!
Nem kellene kicsit magatokba nézni? Tisztán, érdekeltségektől mentesen?
Persze ez egy hülye, még szónokinak is gyenge kérdés... lenne..ha érdemes lenne feltenni..
.
.
.
Tényleg érdekelne, hogy mi motiválhat benneteket, hogy ilyen módon és stílusban osztjátok az észt..
Pénzt - elvileg - nem kaptok, valós hatalmatok - elvileg - nincs, akkor miért ez a dühödt stílus, amikor az 'ellenfél' csupán építeni akar anélkül, hogy a rátok törne??


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.