FAQ
Előzmények

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2022.11.10 16:29:17 (4223)
Érdemes megnézni a korábbi és későbbi logolásokat is, ha előtted félórával meg volt a tábla és utánad másnap is, akkor nyilván nem a ládában van a hiba. lásd GCCIPO Ilyenkor az van, hogy nem találtad meg. Másik ládádnál is azt írtad, hogy sár volt és nem tudtad megközelíteni. Ilyenkor vissza kell menni akkor amikor nincs sár, hiszen nem is jártál pld. a GCTURZ emlékművénél sem. Minden ládagazdának van elérhetősége az adatlapján ez kötelező a rejtéshez. Majdnem 5000 láda van ami kereshető, ha nem jött össze majd összejön másik. A jelszó nélküli megtalálást is bizonyítani kell, erre a legegyszerűbb olyan fotót készíteni amin a hely és a megtaláló is rajta van. Erre már tegnap is felhívták a figyelmedet, képet utólag is lehet feltölteni.

Valószínűleg az a GPS amit használsz nem kellően pontos!
[előzmény: (4219) KBCsilla, 2022.11.10 12:37:05]

KBCsillahozzászólásai | válasz erre | 2022.11.10 12:37:05 (4219)
Konkrétan nem ládát kellett keresni, hanem egy gravírozott lapot, azt nem találtam meg.
Már én is jártam úgy, hogy két láda volt egymás mellett, és egyszerre találtuk meg azzal, aki a com-osat kereste. Az övéhez nem kellett jelszó, és én megtaláltam az én jelszavamat.
A kérdésem viszont nem erre vonatkozott, hanem arra, hogy mi a teendő akkor, ha a ládagazdának nincs megadva e-mail címe, a telefont pedig nem veszi fel.
[előzmény: (4217) gusty, 2022.11.09 13:36:49]

gustyhozzászólásai | válasz erre | 2022.11.09 13:36:49 (4217)
Biztos, hogy hu-s láda volt amit megtaláltál? Előfordul, hogy közel van egymáshoz a com-os, és a hu-s láda, a com-on viszont nincs jelszó.
Érdemes megnézni, hogy a logbook-ban mi szerepel. A jelszó nélküli megtalálás esetében célszerű fotókkal dokumentálni a megtalálást, rejtek, környezet, hogy tényleg ott jártál. A rejtő profiloldalán minden esetben szerepel a rejtő elérhetősége, az email cím is. Persze az előfordul, hogy valaki nem aktualizálja az email címét időben az oldalon, ha az változott.
A jelszó nélküli megtalálásokat, ha a ládagazda nem reagál, 30 nap után majd a logbíró fogja elbírálni.
[előzmény: (4215) KBCsilla, 2022.11.09 07:08:12]

KBCsillahozzászólásai | válasz erre | 2022.11.09 07:08:12 (4215)
Kedves Adminok és Moderátorok!
Kezdő vagyok, nyilván azért merült fel bennem egy kérdés, amire nem találtam választ a leírásokban.
Két alkalommal találkoztam olyannal, hogy nem találtam meg a jelszót, illetve az egyiknél az egyik jelszórészlet nem lett meg.
Láttam, hogy ilyen esetben vegyük fel a kapcsolatot a ládagazdával, de egyik esetben sem volt e-mail cím, a telefont pedig többszöri próbálkozás után sem vették fel.
Ilyenkor mi a teendő? Ott voltam, láttam, de nem tudom bizonyítani.
De az első ládámat például így sikerült megtalálnom, mert a ládagazda adott e-mail elérhetőséget, és becsületesen, ládagazdához és igazi játékoshoz méltóan a segítségemre volt.
Félreértések elkerülése érdekében jelzem, hogy nem könnyíteni szeretném a dolgomat, hiszen játszunk, de a játék is akkor élvezetes, ha betartjuk a szabályokat.
Egy több száz km-re lévő ládához nem biztos, hogy még ebben az életben egyszer újra eljut a játékos.
Köszönettel és üdvözlettel:
KBCsilla

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]