Előzmények

GCSzESZhozzászólásai | válasz erre | 2006.08.05 08:33:20 (492)
Szia dulajos,

Persze hogy van esélyed ládát találni :-)
Aeromap és iGO elsősorban autós navigációhoz praktikus, én nem feltétlenül ezekkel ajánlanám a ládázást. (Aeromap-et nem ismerem, viszont a Destinatorba és az iGO-ba be tudod importálni a ládákat - akár az összeset -, s utána már bárhova meg tudod tervezni az utat.)
Kereséshez főleg GPSTuner-t, GPSdash-t, Russa-t szoktak használni. Ezekbe be tudsz tölteni ládaadatokat, kalibrált térképet, van iránytű, track rögzítés, stb... tehát olyan funkciók, amelyek a kereséshez praktikusak. (Saját tapasztalat alapján én a Tuner-t nem ajánlanám, nekünk elég sok problémánk volt vele.) Ezek elég olcsó szoftverek, szerintem érdemesebb inkább ilyent venned a kereséshez.
Bővebb segítséget, hasznos információkat találhatsz a http://www.pdamania.hu cikkei között, fórumain is.
És végezetül még egy személyes javaslat: szerintem először mindenképp könnyebb ládákat próbálj megkeresni, hogy kiismerhesd a géped, ráérezz a geocaching ízére, s nem utolsó sorban elkerüld az esetleges kudarcokat, amelyeket egy mások által is nehéznek ítélt láda hiábavaló keresése okozna.
Bocs, ha picit hosszú voltam :-)
Sok sikert a kereséshez! Eszter
[előzmény: (491) dulajos, 2006.08.05 04:10:08]

dulajoshozzászólásai | válasz erre | 2006.08.05 04:10:08 (491)
Sziasztok!

Engem régóta érdekelt ez a játék, de csak most tudtam venni GPS-es PDA-t venni, amin IGO és Aeromap van, de ezeket is tanulgatnom kell még, kérdés, hogy így esélyes vagyok-e ládát találni?

Öcsi

Avagy kezdőknek mit ajánlotok?

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]