az összes téma hozzászólásai egyben, Kerticsorbi hozzászólásai
új hozzászólás | témák listája

Összesen: 3 db hozzászólás

Kerticsorbihozzászólásai | geocaching | válasz erre | 2011.04.03 13:42:56 (56884)
Kedves Geoládázók!
Nem tudom figyeltétek-e, de 82 nap múlva ünnepli 10 éves születésnapját az első magyar geoláda!!!
Talán jó lenne egy születésnapi zsúrt szervezni a ládához. Mit szóltok? üdv.: Kerticsorbi

Kerticsorbihozzászólásai | geocaching | válasz erre | 2009.01.28 03:30:39 (39763)
Mint tegnap, ma is csak most tudok gép elé ülni és reagálni a felvetett ügyekre. Nem szoktam, de mint érintett meg kell tennem. Mielőtt belemennék a részletekbe két dologról szeretnék írni.
Bár én is (sokak között) szoktam "utazni" az 1. találatra. Valamikor sikerül, még többször nem. Azt gondolom ez egy plusz játék a játékban, de alapvetően a Geocachingnek nem is ez a lényege. Nem hiszem, hogy a felvetett szigorítások bármire is vezetnének. Szerintem ezeket a helyzeteket az érintett játékosoknak meg kell tudni oldaniuk, bár nem beszéltünk még, én egyértelműen megírtam Dzsozynak ha úgygondolja nyugottan írja be magát elsőnek, nem szeretnék ezen senkivel sem még vitába se kerülni. Mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolni (az enyém tiszta).

Nem értem miért írja Dzsozy, hogy etikátlan vagyok, nem tudok arról, hogy multit csak sorrendbe lehet megkeresni! Be kell vallanom és ha hibás a gondolkodásom, kérlek javítsatok ki: Az 1. pontnál több variációt is találtam, mindet felírtam és mentem tovább. A 2. ponton tanácstalan voltam én is, felírtam többféle variációt kintit is, bentit is, többek között a jót is. A 6. pontot hagytam utoljára, az én tegnapra elrendelt feladataimhoz így tudtam a legjobban beleszervezni a láda megkeresését. A megtalálás rögzítését csak este 11 után tudtam megpróbálni. Ekkor már Dzsozy precízen, pontosan leírta a 2. pontnál lévő változást, így az ő leírása alapján nem volt kérdés e pont. Az első pontnál rosszúl írtam fel a jelszót, így Zergi segítségét kértem itt. Én azt az időpontot írtam be, amikor végigjártam mind a 7 pontot. Mégegyszer írom, Dzsozynak jeleztem, hogy nyugodtan írja át magát az első helyre (ő teljesítette hibátlanul először, ő volt először a ládánál). Én csak azt sajnálom, hogy miért nem keresett meg először engem alaptalan vádaskodások nélkül.

Kedves Dzsozy gratulálok a jubileumokhoz!
[előzmény: (39758) Dzsozy, 2009.01.27 10:07:05]

Kerticsorbihozzászólásai | geocaching | válasz erre | 2008.01.29 21:19:15 (28606)
Figyelem!!! A főoldalon megjelent az 1 % gyűjtésre a felhívás. 2008-tól a rendelkező nyilatkozat formulája megváltozott, sűrgősen módosítani kell a honlapon. Így érvénytelen lesz a felajánlás!!!

http://www.apeh.hu/bevallasok/nyomtatvany/bevallasok/rendnyil_0753_07530.html
Egy lapon megjelenő sorok száma:


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]