FAQ
az összes téma hozzászólásai egyben, pegasus_mv hozzászólásai
új hozzászólás | témák listája

Összesen: 1 db hozzászólás

pegasus_mvhozzászólásai | geocaching | válasz erre | 2020.01.03 11:36:50 (78332)
Tisztelt emiGrant!

Miután meg lettem említve (2020.01.01 14:57:03), "tettem" körülményeiről engedtessék meg néhány szó a fórumot olvasók számára is.
Mindenek előtt nagyon furcsállom, hogy a "tettemmel" (villáskulcs) kapcsolatos, feltételezéseket (nem tényeket!) tartalmazó gondolatsor a fórumra előbb kerül ki, mint hogy személyesen megkeresett volna a ládatulajdonos, hogy az esetleges félreértéseket tisztázzuk.
Valóban az történt, hogy november végi adatok alapján mentem a helyszínre és ez alapján találtam meg a ládát.
Amennyiben nem vagyok naprakész, az legyen az én személyes problémám. Ezzel nem ártok senkinek, legfeljebb magamnak okozhatok némi bosszúságot. Az, hogy miként tudtam logolni a helyszínen, az megint csak rám tartozik.
A játék szabályait nem szegtem meg! Egyedül voltam, senkit nem kértem etikátlan, elfogadhatatlan cselekedetre, sem a helyszínen, sem máshol.
Ami valakinek leküzdhetetlen akadály (korlát), az másnak nem biztos, hogy az. Az elénk kerülő problémákat, akadályokat nem egyformán oldjuk meg, küzdjük le.
Azt gondolni ("nagyon úgy látszott"), hogy a tereprendezés miatt már semmi nyoma nincs a ládának, az megint csak feltételezés, annak valóságtartalmáról én győződtem meg. A láda a megtalálásom időpontjában még mindig ott volt!
Amennyiben a kedves rejtőnek vannak tippjei, hogy miként tudtam "belogolni", megint csak feltételezés: ossza meg azokat, ne sejtessen ködtakaróban homályosan, fejtse ki világosan és egyértelműen.
Furcsa dolog megélni olyat, hogy tisztességesen játszom egy játékot, és egy elvarratlan szál miatt a nyilvánosság elé kerülök (fórum) tényeket nélkülöző feltételezések kíséretében és arra kérni másokat, hogy ilyen keretek mentén mondjanak véleményt.
[előzmény: (78302) emiGrant, 2020.01.01 14:57:03]
Egy lapon megjelenő sorok száma:


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]