FAQ
GC kupa fórum, Vincenzo65 hozzászólásai
új hozzászólás | témák listája

Összesen: 8 db hozzászólás

Vincenzo65hozzászólásai | válasz erre | 2021.12.04 08:33:11 (4681)
Első köszönetet én az MGKE-nek küldeném. Pártoló tagsági (elenyésző értékű) díjért ilyen profi felületet biztosít a versenyzéshez. Blue Mali-t megizzasztottuk a sok eseményláda miatt. A sok rejtésnek köszönhetően a hatodik GC kupaévben is tudtam új vizekre "gyalogolni". Köszönet mindenért amit a geocaching.hu adott ebben az évben is. Gratula minden résztvevőnek! és helyezettnek. Külön kiemelném Bobby Holmes teljesítményét junior kategóriában. 77 megtett út! Ilyen se volt még szerintem. Öröm látni,hogy a junior kategória is népszerűbb lett. Így a jó a versenyzésnek! Kellenek a fiatalok, akik majd az "öregeket" is meghajtják egy kicsit. Valahogy én is így jártam ezzel a km-mel. Év elején ne menj sehová ajánlásokkal helyben gyalogolgattam. Néztem Emmerwald és Attibati pont harcát. Próbáltam km-t tartani velük, de hát amit ezek leműveltek! Csak salakoltam mellettük. Aztán jött a tavasz és jöttek a 20-s ládák. Egyre messzebb tekingettem akkor lett az első gondolat mi lenne ha..., de legalább 3000 km legyen meg. Nyaraláskor lett egy 320 km-s etapom amikor, már km vezetés már tisztán enyém lett. Pontok nem voltak fontosak, csak a km. Jött az ősz, és már nincs sok híja a 3000-nek. Akkor hajrá gondoltam, minden otthonról való elindulásnál csak a km lebegett szemem előtt. Sok km gyűlik és mellékesként gyűlnek a pontok. Látom Hegyo is gyűjt és gyűjt. Csökken a távolság, engem szorít az idő. fontos, hogy aznap minél többet menjek, ne a pontok gyűljenek. Utolsó hetekben mindketten megyünk a saját célunkért, mint az állat! Levetkőzni nem bírom magam, ami ott van új láda ahol járok, felszedem. Ő is megy, bebakizik egy egy pontos utat. Többször beszélünk egymással. Egymást támogatjuk ismeretlenül is. Így lett meg év végére mindkettőnk álma. Verítékesen, de boldogan nézem a végeredményt: 4006,5 km! Életemben nem mentem ennyit egy évben. Csodálatos! Blue Malinek írtam év végén:Merész álmom volt az évi 4000 gyalogolt km. Ami: 334 km/hó nem rossz, 77 km/hét már vállalható, 11 km/nap ugye nem is olyan nagy teljesítmény. És nem utoljára, de itt a végén hálás köszönet a családomnak, legjobban feleségemnek akik elviselték a gyaloglásomat. Látom a szemén, hogy boldog amikor megnyitom a Geomapot. Ahogy Ő fogalmaz: Ha tervezem az utakat abból már tudja, hogy egészséges és jó állapotban vagyok, mert hajt a vérem. Másra nincs is szükség, elég az út: Mert úton lenni boldogság! És remélem soká fogok megérkezni!
[előzmény: (4672) Blue Mali, 2021.12.01 14:28:42]

Vincenzo65hozzászólásai | válasz erre | 2019.12.08 21:52:41 (4330)
Köszönöm magam és MarkoGear nevében a gratulációkat! Minden résztvevőnek mi is szeretnénk gratulálni! Külön elismerésem zalajaronak az évek óta tartó élbolyos teljesítményéért! 107 gyalogos túranappal egész éves versenyzésre sarkallt. Jól esnek Gyuri szavai, ráadásul fiatalnak is nevezett, de ez gondolom "kijár" a tavaszra már ötszörös nagyapának. Tény, hogy többször mesélek neki a túráimról, és ötletelünk. Bízok hozzá, hogy az Ő rutinjával a hosszú távú Békés megyei geos elképzeléseim megvalósulnak. És hadd köszönjem meg itt is feleségemnek azt a 91 utat, amit magam megtehettem!
[előzmény: (4329) GYEZegzug, 2019.12.08 07:43:59]

Vincenzo65hozzászólásai | válasz erre | 2019.01.24 17:23:03 (4263)
Gratulálok! Nekem tetszenek az eredménylistás táblázatok. Szép munka!
[előzmény: (4261) Fazék, 2019.01.22 08:10:30]

Vincenzo65hozzászólásai | válasz erre | 2019.01.02 20:42:42 (4235)
Oklevél ötletért köszönet érte V.Gábornak! Fiam azonnal kiszúrta.
[előzmény: (4233) griffs, 2019.01.02 20:14:27]

Vincenzo65hozzászólásai | válasz erre | 2018.12.02 10:28:15 (4216)
Nem soká lejár a tagkártya fényképről a szavazás. (Jelenleg 99 szavazat. Nem túl sok!) Tegyük ki a kérdéseket igen/nem variációval! Egyetértek Gábor75-tel. Ne halasszuk jövő őszre a szavazást. GC kupa fórumon fogalmazza meg mindenki aki szeretne a kérdéseit, és a legaktuálisabbakkal kezdve egy- két hetes szavazási időt hagyva végig lehetne pörgetni. Természetesen program barát kérdésekre törekedjünk. Ha szeretnénk bevonni több embert, mindenki szavazhasson.
Például az évszakonkénti(havi) győztesre lenne igény, akkor a tél kimarad , de már tavasztól indulhatna. Mondjuk én kikötném, hogy az évi győztes ne kapjon évszak díjazást!
Aki szeretne változtatást tegye fel a kérdését? 4184-s hozzászólásán Fazék megkérdezte mit kell leprogramoztatnom? 4217-s hozzászólásnál tartunk! Én azt mondom jöjjenek a konkrét kérdések.

Az én kérdésem az lenne: Beteg láda meggyógyítása esetén lehessen-e plussz kupa pontot kapni? Igen/nem.

Vincenzo65hozzászólásai | válasz erre | 2018.12.01 14:59:33 (4190)
Valamikor a pelyhedző túrázó koromban Mezőberényben beértünk a Körös 30 km céljába. Ott pihent Szarvas Matyi aki már rég beért a Körös 50 km-ről. Annak idején Ő volt annak a kornak legjobb tt-ja. Körbe ültük és ittuk a szavait. El se tudtam képzelni akkor azokat teljesítményeket. Az elmúlt 21 év alatt azért sikerült pár hasonlót megcsinálni. Ő tőle hallottam akkor: Az az ember aki saját idejéből szán időt arra, hogy 10 km-t mozogjon a természetben minden tiszteletet megérdemel! Ott akkor megragadott ennek a hangulata. Azóta, ha elindulunk többen túrázni, versenyezni, geozni, a végén gratulálunk egymásnak a teljesítményért! Látnátok a tizenkét éves fiam arcát csillogni amikor egy út után kezet nyújtok neki és gratulálok a teljesítésért! És ő viszonozza! Mindenki aki a geo kilométereket úgy tette meg, hogy kupásan is gondolkodott pluszt rakott hozzá. Minden indulónak az évi teljesítményéért elismerésem fejezem ki. Gratulálok minden felkeresett pontért és kilométerért! Ládák keresését továbbra is akarom fojtatni, mivel nincs kikötés,hogy csak szervezett formában lehetek ott, ezért akkor megyek amikor lehetőségem adódik. Így mindig és mindenkor saját örömömre és egészségemért indulok el. Az csak hab a tortán, hogy évenként összesítve eredményt lehet elérni. Kezdéskor voltam gyalogban azt hiszem ötödik, keroban tizedik, de a defekten kívül más rossz élményem nem volt! (GCNw2 felé egy kuvasz meghajtott, GCMKRA-nál a kuvaszok megszagolgattak! Kell a kivétel.) Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és egészségben teli Boldog Új Évet mindenkinek! Hajrá 2019!
[előzmény: (4188) Gábor75, 2018.12.01 13:52:06]

Vincenzo65hozzászólásai | válasz erre | 2018.11.28 11:09:01 (4169)
Sziasztok! Egy alvó fórum egy picit beindult. Végigolvasva az elmúlt hozzászólásokat egy két gondolatot engedjetek meg.
104: ha jól megnézzük két embert érintene csak a kerosok között. Ráadásul még úgyis, hogy összeadom a keros és gyalogos útjait egyes versenyzőknek. Tavaly Tudo felesége írta amikor sok útja volt, hogy bárkinek hajrá. Most kiengedtük a szellemet a palackból, remélem nem sértő. Csak gratulálni lehet Attibatinak! Egy éves verseny hajrá!
Előző év átlagához viszonyítani: Többet menők akkor nem fognak szerintem kis utakat csinálni. Ha pl: Felmegyünk Bp-re péntek este kerülök egy gyenge tízest, szombaton egy hosszabbat, vasárnap a haza előtt családostul szintén egy jó tízest. Ehelyett péntek- szombat hajnaltól ameddig bírom vagy program engedi, vasárnap semmi-. Összeadtam 341 új ládát kerestem fel ebben a szezonban. Ráadásul a fiammal együtt mentünk 181 km-t, nejemmel 130,7 km-t. Ha szorossá válna az előző évi átlagolás miatt ezekről le kellene mondanom. Ha csak a tavalyi évhez hasonlítom. tehát csináljak két gyenge évet vagy szinte semmit, és utána jók lesznek a szorzók.
Megéri egy-egy távoli helyen kevés pontot összeszedni és újra menni. Ez nálam ugyanaz, sőt rosszabb mint amikor az előző évi helyeket újra felkeresem. Kevés olyan pont van amihez ugyanazon útvonalon és évszakban mentem újra. Kicsit szinte újjá válhat.
Elrohanunk a pontok mellett: Egyszer Kokoval beszéltem erről Ő minden régi megtalált ládánál, ha újra ott jár ránéz. Erre én is törekszem. Előtte megnézem a ládaoldalt és szükség szerint javítom. ha nincs baj vele akkor csak ránézek nem bontom ki.
Ha a karbantartásra a kupázokat ösztönözni akarjuk, van egy javaslatom. A karbantartásjelzős ládáért +5 pont beteg ládáért 10 pont az adoptálható beteg láda rendbe tételénél 20 pont plusszal jutalmazzuk.
Ha több út felé akarnánk terelni a régieket, akkor esetleg az előző évi felkeresésének felét számolhatná el, de ez szerintem kicsit erős. Mondjuk így akkor három évre kellene előre tervezni. Durva lenne.
94 utam volt gyalog/kero. Esténkénti előkészület és utána a feltöltések(Köszi...stb helyett több sorban) komoly időmennyiség.
Természetesen bármilyen új szabály kiírás esetén a geozásban míg meg vannak a mostani örömök el lehet dönteni induljon az ember a kupában, vagy maradjon csak ládakereső. Jelenleg minden geo keresésemnél törekszem, hogy meg legyen a kupához szükséges feltétel.
Mivel még "fiatal" vagyok ebben a közegben szívesen alkalmazkodok módosításokhoz

Vincenzo65hozzászólásai | válasz erre | 2017.06.07 19:17:14 (3918)
Ha az automatikus archiválás napira van állítva akkor is archivál 10000 pont után? Vagy csak akkor ha megtelten van?
Az Oregon 550-n míg élt vette amíg mentem megmaradt egy tracken akár húsz óra is. Most Montana-val küzdök. Hétvégén megpróbálom tíz méteressel meddig jutok archiválás nélkül.
[előzmény: (3915) R.Guszty, 2017.06.05 07:44:44]
Egy lapon megjelenő sorok száma:


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]