FAQ
kütyük, Bubo doktor hozzászólásai
Mielőtt kérdeznél, olvasd el ezt: gyakori kérdések és válaszok (FAQ)

új hozzászólás | témák listája

Összesen: 2 db hozzászólás

Bubo doktorhozzászólásai | válasz erre | 2011.10.08 13:34:38 (59399)
Először is köszönöm diego a gyors válaszodat.
Az iPHONE- a sérülékenysége miatt eddig sem volt preferálva kirándulásokon, ezért nem is foglalkoztam vele ilyen témában. Tény és való hogy a WT850 sem egy ütésálló darab a Magellánhoz képest a gumiborításával és vízállóságával. Csak a jobb vételi lehetőség miatt gondoltam a WT850-re .
Újabb készülékre nem akarnék beruházni , akkor marad a jő öreg Magellán maximum töltök rá friss adatokat , majd olvasgatok , de ha ajánlotok valamit akkor azt is megnézném. Köszönöm.

Bubo doktorhozzászólásai | válasz erre | 2011.10.08 12:53:34 (59395)
Eddig egy Magellan Meridian Marine készülékkel cacheltem , de nemrég sikerült egy Wayteq850-es készüléket is beszereznem.
Érdemes e váltanom , mert úgy érzem , hogy a GPS -e sokkal érzékenyebb (ez érthető a több éves fejlesztési különbségek miatt) , de nem tudom milyen szoftvert használjak a geocachinghez , illetve esetenkét túrista utakat is feltöltenék. A FAQ-t elolvastam , de nem találtam megoldást , illetve az ott talált 2007-es linkek már nem éltek.
A harmadik lehetőség , hogy befogom a céges iPHONE4-est , de ott is az a kérdés , hogy milyen szoftvert használjak mind a cache-hez , mind a túrista utakhoz.
Előre is köszönöm a válaszotokat . Elég ha linket vagy támpontokat adtok , hogy merre induljak.
Egy lapon megjelenő sorok száma:


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]