OFF, BékaBütyök hozzászólásai
új hozzászólás | témák listája

Összesen: 1 db hozzászólás

BékaBütyökhozzászólásai | válasz erre | 2007.08.13 10:22:01 (7838)
Sziasztok,
nem tudom mi a megfelelő fórum erre, de a tegnapi kirándulás/ládavadászat során pár gondolat felmerült bennem. A GCHOLD, GCBOLC, GCDOM utat jártuk végig 'bakancsbejáratás' és a gyerekek esőnadrágjának 'tesztje' miatt. Az idő ebben kitűnő partner volt, sokat esett.
Két túrista házat is útba ejtettünk és elkeserítő volt az eredmény :(
A Lajos forrásnál lévő pusztulóban, de éppen nyitva volt, ezért bementünk az eső elől. De aztán kiderült, hogy csak az ajtó volt nyitva, éppen üritik ki és gyakorlatilag kidobtak bennünket. Azért egy kisebb fedett részen megtűrtek, így ott egy rövid pihenőt tartottunk. Előtte még elmondták, hogy nem tudják mi lesz a sorsa a háznak. Szintén útba esett a Csikóváraljai túristaház is. Ide már nem is próbáltunk bemenni, mindehol kocsironcsok az udvaron.
A Gyopár forrásnál a mi kb 1 éves térképünk jelezte zöld + sehol, viszont volt zöld négyzet, ami meg a térképen nem volt. Még szerencse, hogy nem találtuk a zöld + jelzést, mert levitt volna Pomázra, de a kocsi meg nem arra volt. A turistautak.hu szerint ugyanis az oda visz a zöld +.
Szóval nem értem, hogy miért hagyják lepusztulni mindezt, amikor pedig gyönyörű helyeken lehet ott kirándulni..
Egy lapon megjelenő sorok száma:


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]