FAQ

Összesen: 3 db hozzászólás

likiLaszlohozzászólásai | válasz erre | 2021.03.30 17:19:07 (37514)
Elnézést a Hörcsög téma félbeszakításáért! Lenne nekem és Bobby Holmes-nak egy kérdése. Áprilisban szeretnénk összeszedni az MTB1 és MTB2 multikat, de nem teljesen értjük, hogy ezt hogyan lehet végrehajtani a jogszabályok betartása mellett. Mivel az útvonal katonai területen halad át, ezért megnéztük a mellékelt dokumentumot, de abban a következő áll: ?Értesítem továbbá, hogy az MH BHK kezelésében lévő honvédségi területre való engedély nélküli belépés eljárást vonhat maga után?, illetve hogy ezek az engedélyek nem érvényesek lövészetek, hadgyakorlat, stb. idején. Ebből nekünk úgy tűnik, mintha a megadott időpontokon kívül is csak engedéllyel lehetne áthaladni. Szükséges-e engedély, és ha igen, hol lehet beszerezni?

likiLaszlohozzászólásai | válasz erre | 2021.02.24 16:17:20 (37317)
Ha megnézi a GCkupát jól látható a trackek záróidőpontaja (ami nem sérti a kijárási tilalmat) és hogy a log időpontok a feltöltési időpontokkal egyeznek, néhány esetet kivéve gyakran mobilinternet hiányában este logolom a találatokat. Majdnem minden megtaláláshoz kapcsolódik egy túra ezekhez a képeket a facebook oldalamon megtalálja, ha már utána szeretne járni a dolgoknak. Ezeken látszik, hogy világosban készültek, vagy a naplementét ábrázolják. ?Tehát mielőtt ítélkezünk mások fölött, nem ártana egy kicsikét elgondolkodni!?
Ami pedig Önt illeti, továbbra is elgondolkodtatónak tartom, hogy az első logjában ?Kisurrantunk!? szerepel, a másodikban egyéni vállalkozóként hivatkozik magára, a fórumbejegyzésében pedig, mivel előkerültek a gyerekek, láss csodát, családi vállalkozás szerepel. Az újdonsült családi vállalkozásnak köszönhetően a munkáltatói igazolással rendelkező gyermekeivel tanév közben éjszaka dolgozni indult, és véletlenül pont útba esett a láda. Úgy gondolom hibázott, és ezt nem képes beismerni.
Részemről a beszélgetést ezzel lezártnak tekintem.
További kellemes ládázást!
[előzmény: (37315) Jacsa, 2021.02.24 15:49:09]

likiLaszlohozzászólásai | válasz erre | 2021.02.24 13:56:47 (37306)
Tisztelt Csaba! Írtam Önnek emailt, mert nem gondolom hogy ez a szabálysértés nyilvánosságot érdemel de mivel nem ért a szép szóból, kiírom ide is.
Az Ön utolsó logját pontról pontra fogom megcáfolni.
"A munkámból kifolyólag mentességet kaptam a kijárási korlátozás alól, mert sajnos a nap bármely időszakában berendelhetnek munkavégzésre. Nem mellesleg vállalkozó is vagyok, így a törvény lehetőséget biztosít arra, hogy a kijárási tilalom alatt elhagyjam a lakóhelyemet munkavégzés céljából." Ezzel csak annyi a probléma, hogy a törvény a munkavégzés és a lakhely közti leggyorsabb út megtételét teszi lehetővé.
"Ez február 22-én sem történt máshogy, az meg, hogy 100 méter kitérőt tettem egy láda megszerzése céljából, nem hiszem, hogy akkora bűn. Szerintem minden ládavadász bevállalta volna! Főleg a P1-ért!" Biztos vagyok benne, hogy máshogy történt. Ezt az első három megtalálás időpontja az Ön és a Lánya, fia nevének egyezése, (mely a facebook profilja, képei alapján is bizonyítható https://www.facebook.com/photo?fbid=2349708818396746&set=t.100001588970588 ) is igazolja. Ha véletlenül pont a 16 éves lányával, valamint a fiával ment dolgozni, és a leggyorsabb úton véletlenül pont útba esett a láda, Én kérek elnézést! Ám ekkor is törvény sértett mivel a láda biztosan kitérő volt, ahogy azt ön is írja. Egyébiránt kíváncsi lennék a cégnévre, utánanéznék a cégnek egy-két nyilvános adatbázisban a gyermekmunkával kapcsolatban.
"Tehát mielőtt ítélkezünk mások fölött, nem ártana egy kicsikét elgondolkodni!" A törvényszegőket a társadalom elítéli, az a dolga. A törvények jelentős részének betartatása a társadalmi nyomáson alapul, senki nem szereti, ha ezért (jogosan) elítélik.
Nekem személy szerint a második logjával van a problémám, nem csak mert egyértelműen hazugság, hanem mert tegnapelőtt még tudott arcoskodni, hogy "Kisurrantunk!" most viszont nem vállalja a tetteinek következményét, ami egy szimpla ítélkezés.
Gratulálok a P1 hez,
Aki nem szereti ha hülyének nézik.
[előzmény: (37304) Jacsa, 2021.02.24 12:41:50]
Egy lapon megjelenő sorok száma:


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]