geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
Típus:
kempingturistautak.hu-n
Név:Vadása Camping
Szélesség (lat):N 46° 52,703'
Hosszúság (lon):E 16° 32,916'
Magasság:220 m
Település:Hegyhátszentjakab
Megye:Vas
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Bejelentő:Vagesz
Felhasználó:geocaching.hu
Dátum:2006.12.09
irányítószám9934
címVadása u. 21.
telefon92/426-226
fax92/328-959
mobil30/9024-440
emailvadasakemping@freemail.hu
nyitvatartás05.01.-09.30.
webwww.vadasakemping.hu

Az Őrség titokzatos dombjai rejtik a Hegyhátszentjakab mellett található, kellemes kikapcsolódást nyújtó kempingünket, mely kiválóan alkalmas családok, diákcsoportok fogadására, különböző táborok, találkozók és baráti összejövetelek lebonyolítására egyaránt.
A 3 hektár természetvédelmi területen fekvő 19db alpesi stílusú, otthonos faházunk nem töri meg a természet összhangját. Az elhelyezés 4 ágyas, pótágyazható házakban történik. A tetőtéren 2 hálószobában 2x2 ágy, az alsó szinten nappali - igény esetén pótágyazható -, valamint hűtőszekrénnyel felszerelt konyha és fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.
A vállalkozó szelleműeknek alkalmuk nyílik a szabadtéri sütés-főzés kipróbálására, sportolásra (futballpálya), miközben a legkisebbek korszerű játszóterünket vehetik birtokba. Kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség.
A sátorozás kedvelőinek helyet biztosítunk a megfelelő szociális helyiségek (zuhanyzó, toalett) használatával.
A kempingben büfé üzemel, a nyugodt nyaraláshoz minden szükséges kiszolgáló egység megtalálható a Vadása-tónál. A közeli tó (150m) fürdési, strandolási, csónakázási és horgászási lehetőséget kínál az ideérkezőknek.
A környéken számos történelmi és kulturális emlékkel ismerkedhet meg a látogató, pl.: Őriszentpéteren a Helytörténeti Múzeum, a református templom, az öreg malom; Szalafőn a pityerszeri falumúzeum a látnivaló.
Az Őrség nyugalmat árasztó környezete garantálja a kikapcsolódást a pihenni vágyóknak, és gazdag programot ígér a természetkedvelőknek, a túrázás iránt érdeklődőknek.
Az Őrség bejárására kialakított, 105 km hosszú túra útvonala Zalalövőről indulva többek között Hegyhátszentjakab, Szentgotthárd-Farkasfa és Vasalja érintésével vezet az Őrségi Tájvédelmi Körzet legizgalmasabb tájain.

Ha ön nyüzsgésre vágyik az Őrségben, keressen fel bennünket a híres rendezvények idején: pünkösdkor a Virágzás napjain kulturális élményeket szerezhet, június utolsó hétvégéjén az őrségi vásárra, vagy júliusban a nagyrákosi Völgyhídi vásárra utazhat, augusztusban pedig a kézművesek portái nyílnak meg a vendégek előtt.

A Vadása-Campingben mindenki megtalálja a TÖKÉLETES pihenést, a friss levegőt, az érintetlen természet varázsát.
Várjuk Önt is!

Üdülési csekket elfogad.

Megközelítés: Zalaegerszegtől 30 km-re, Körmendtől 16 km-re, Zalalövőtől 8 km-re található

Helyfoglalás: Vadása-Camping Kft.
8900 Zalaegerszeg, Köztársaság útja 87.


Forrás: www.vadasakemping.hu

Közeli települések: Hegyhátszentjakab D felé 1.39 km, Őrimagyarósd ÉNy felé 1.53 km, Szőce ÉK felé 1.10 km (2012/12/10 set by MapAudit, O'Eye)
kemping-lista
kemping-térkép
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]