geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
Banner
Banner
Típus:
geo-eseményturistautak.hu-n
Név:Sulikupa 2019/6 Geocaching túra
Szélesség (lat):N 47° 45,802'
Hosszúság (lon):E 18° 54,932'
Magasság:110 m
Település:Dömös
Megye:Komárom-Esztergom
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Bejelentő:Blue Mali
Felhasználó:Blue Mali
Dátum:2019.11.13

A GCJaro ládát a túra alatt, a Rám-hegyen tudod logolni!Egy kis programváltozás lépett fel, így a következő, 6. Sulikupa túránkat szeptember 7-én a Rám-szakadékba tesszük, a már megszokott útvonalon. Dömösi indulással járjuk végig a megint izgalmasnak ígérkező túrát, viszont a távot most megtoldjuk még egy kicsivel, hogy elmenjünk egészen a Rám-hegyig, ahol megnézzük a Ferenczy-sziklát is.

A találkozó is a szokásos helyen, nem a templomnál, hanem a templomot elhagyva, Visegrád felé, a nagy kanyarban lévő parkolóban lesz. Találkozunk 8:30-kor. A parkolási díj Dömös egész területén 250 Ft/h. Mivel 3 óránál biztosan több időt vesz igénybe a túra, így a 4 órányi díjjal megegyező napidíjat kell majd megfizetni. Készüljetek 1000 Ft-nyi aprópénzzel! A falut elhagyva, a hajóállomásnál ingyenes a parkoló, de éppen ezért ott mindig sokan vannak.

Gyertek időben, ne kelljen a csapatnak sokat várni. A szokásos Zöld jelzésen megyünk fel, végig a szakadékon. Várhatóan lesz bőven víz. Aki nem biztos magában, az hozzon váltóruhát. Lefele a Sárga jelzést követjük majd a Lukács árok felé. Kb 13 órára érünk majd vissza a parkolóba.

A táv 11,3 km, a szintemelkedés pedig 453 m lesz. Nem sietünk, a kisebbeket is megvárjuk. Kajára nem nagyon lesz szükség, de ital legyen mindenkinél!

Szeretettel várunk mindenkit!
geo-esemény-lista
geo-esemény-térkép
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]