geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Ilyen a kilátás a láda környékéről
Ilyen a kilátás a láda környékéről
A láda helye
A láda helye
Közelebbről...
Közelebbről...
Ilyet keressetek!
Ilyet keressetek!
Típus:
geocachingturistautak.hu-n
Név:Gellért2
Szélesség (lat):N 47° 29,248'
Hosszúság (lon):E 19° 2,870'
Magasság:189 m
Település:Budapest
Megye:Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Bejelentő:jalso
Felhasználó:jalso
Dátum:2005.03.25 23:59

A húsvéti tojásokat, ládanaplót és egy kis tollat tartalmazó ládikót a Gellérthegy egy szép kilátást nyujtó helyén találhatjátok meg egy sétaút melletti pihenő köves rézsűjében, néhány kővel álcázva. Egészen kis gyerekeknek nem ajánlott, de egy kis ügyességgel megszerezhető a ládikó. A sétaút nem a legforgalmasabbak közé tartozik, de azért érdemes arra figyelni, hogy illetéktelenek ne fedezzék fel a láda rejtekhelyét. Próbáljátok úgy (vagy jobban) álcázni, ahogyan találtátok - némi türelmet igényel.

Jó szórakozást: Jalso
geocaching-lista
geocaching-térkép
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Megjegyzések:
jalso 2005.04.08 15:40Fénykép:
"Technikai okokból" csak ma tudtam időt szánni a dobozkák begyüjtésére. Első pillanatban azt hittem, hogy ezt a dobozt illetéktelenek elvitték, de aztán, kb. két arasznyira az eredeti helytől - sokkal jobb álca alatt!!! - épségben megtaláltam a ládikót, még három eredeti csokitojás is maradt benne. Lehettetek volna mohóbbak is, gyerekek!!

Az ide (a POI-hoz) belogolt két találat után volt egy harmadik is 2005.03.28-án 20 órakor Mari, Dyla és Vonós2es részéről. Szép volt a találat és a visszarejtés. Most már ne keresse senki, nincs ott. Pedig milyen jó hely volt....

A maradék.... 
vonós3as 2005.03.28 19:56Fénykép:
A megtalálás a sötétben nem volt könnyű, végül a láda rejteke szétesett is legurult a padhoz a láda. A visszarejtés viccesen máshova sikerült alaposan. PMR-en bulit szervezett egy 3-4 perces monológban valaki. Valamint Csigabiga volt még az éterben, a rengeteg ismeretlen mellett. Utána még megnéztük a szobrot, aztán irány Pécelre, ahol nem locsoltuk lányt, mert nem voltak otthon :).

SziluettErnyős megtalálás
Loghoz készülőTojásszem
Behúzok öcsi!Talpcsikizés
LőtávolbanÁgyúsok
lelcache 2005.03.28 13:25Fénykép:
A Gellért-hegyi ládák levadászata közben tojást is keresgéltünk. Út közben sikerült PMR-en kapcsolatot teremteni emerzeevel (meg persze Csigabigával is), így tudtuk, hogy a tojásoknál van. Fentről aztán lőttünk is róla néhány paparazzi fotót. Aztán a ládák levadászata után mi is megkerestük a nyúl alkotását. Kicsit túrtam a hegyet, mire rátaláltam a teljesen triviális rejtekre. Egy tojást be is faltunk, de van még bőven, lehet menni érte!

lelcache + Zsé

Emerzee a bozótosban (paparazzi kép)Megvan ez is
A "nyúlbogyók"Zsé a padon a zsákmánnyal
emerzee 2005.03.28 12:05
Hát, én ládával se szívtam még soha ekkorát! A gps végig zavart mindenen. Elsőre, kivitt a sétaút Duna felőli oldalára. Ott két komposzt hegyet túrtunk át. Nem volt ott. És minderre, várnunk kellett negyed órát… Utána elkezdett felmutogatni a hegyoldalba. Nah, akkor elindultam arra. Egyre feljebb vezetett, a meredek lejtőn. Alig tudtam megállni. Volt, ahol csak a bokrokba kapaszkodva menekültem meg a lezuhanástól. Körbe botorkáltam mindent, majd kinéztem egy fát, és lemásztam, hogy majd lentről támadok. Ekkor megkérdezte a lányom, hogy nem e lehet ott a falban az a kis kőrakás a láda. Mondtam, hogy éppen lehet, nézze meg. No persze, ott volt a láda. Ennél kézenfekvőbb már nem is lehetett volna… Szóval másztam egy nagyot. De nagyon tetszett az egész családnak!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.