geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
Sí-Miki
Sí-Miki
A láda
A láda
A rejtek
A rejtek
Szalag a rejtek fölött
Szalag a rejtek fölött
Típus:
mikulás-ajándékturistautak.hu-n
Név:Sí-Miki
Szélesség (lat):N 47° 31,354'
Hosszúság (lon):E 19° 7,623'
Magasság:118 m
Település:Budapest, Zugló
Megye:Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Bejelentő:SagiK & Vica
Felhasználó:SagiK
Dátum:2005.12.04 18:30

Szervusztok kedves ládász gyerekek és felnőttek!

Eljöttem hozzátok, mint minden évben, de most úgy döntöttem nem a cipőtökbe rejtem az ajándékokat. Halottam, hogy Ti nagyon szerettek mindenféle ládikákat, kincseket és ajándékokat keresni. Úgy gondoltam most én is rejtek nektek egy kis meglepetést. Ha szertnétek megtudni mi az ajándék, akkor bakancsot, kabátot, GPS-t fel és irány a megadott koordináta!
Annyit elárulhatok, hogy nagyon gazdag a ládikám, és nem csak kis, hanem "nagy" ládászoknak is van benne ajándék! Annak örülnék a legjobban, ha minden meglepetés elfogyna.(Csere akándékkal most ne foglalkozzatok) Ha valakinek több ajándék is megtetszik, választhat amennyit szeretne. Ha kiürülne a doboz, csak szóljatok újra megtöltöm. :)

Kerestem a doboz helyét és egy szuper sípályára akadtam (na jó csak egy kis domb), amit gyorsan ki is próbáltam! Azért, hogy Ti is lássátok hol csúszkátam, a közelben rejettem el a ládikát. Két nagy kővel álcázva. (A kisebb kő elmozdításával próbálkozzatok. Lehet, hogy kell apu segítsége is.) Egy kis piros szalag is jelzi a rejtek helyét.

A Sí-Miki

Ui: itt ülök a gép előtt, és várom az élménybeszámolókat -ahogy Ti hívjátok logokat- (a ládában nincs logbook, így több meglepi fért bele) és képeket, hogy kinek mi tetszett, mit választott!
mikulás-ajándék-lista
mikulás-ajándék-térkép
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése
adatok és fényképek szerkesztése a TUHU-n
adatok szerkesztése a GCHU-n
a pont törlése


Megjegyzések:
SagiK 2005.12.15 09:30
A ládát beszedtük. NE KERESSÉTEK!
Örülönk neki, hogy ennyi gyerkőc és felnőtt ládásznak tudtunk örömet szerezni! Jövőre újra jön a Miki, de lehet, hogy más rejteket keres (annak se legyen unalmas a játék, aki az idén ezt már megtalálta)!

CsV 2005.12.10 10:40
Réka és Ákos nagyon gyorsan megtalálta a rejteket köszönhetően a piros szalagnak. Tetszett a sípálya, ide még visszajövünk!
A ládában maradt még ajándék a vasárnapi ládászoknak!
Köszönjük az élményt!


SagiK 2005.12.08 09:45Fénykép:
Nagyon örülönk, hogy már eddíg is ilyen sokan megkerestétek a ládánkat! Reméljük mindenki talált benne olyan ajándékot, ami elnyerte a tetszését!
Bár a ládika nem volt üres, de azért feltöltöttük minden finomsággal, hogy a hétvégi kessereknek, illteve kesserpalántáknak is legyen miből válogatni! :)

Ezt találuk a dobozbanFletöltve, lehet jönni!!! :)
L@zy 2005.12.07 23:55Fénykép:
4/4. Végül a negyediket is Kyra találta meg.
Jól megtréfált a térképem (rosszul volt kalibrálva), mert a ládát az patak északi partjára tette. Amikor oda értünk a láda közelébe, azt mutatta a gps, hogy innen már csak 10 méterre van, de a patak irányában mutatott. Természetesen nem adtuk fel és meg is találtuk. Kyra örömmel hangoztatta, hogy mind a négyet egyedül találta meg (lásd fotó).
Köszönjük az ajándékokat és hogy elcsábítottál ide minket, mert nem is tudtunk róla, hogy ilyen sípálya is van itt létesítve.
Egy apróságot tettünk még a ládába.

4-ből 4 
rongylab2 2005.12.07 19:00Fénykép:
Egy órányi hóekézés után levezetésképpen kerestünk Zsombival némi Mikulás ajándékot. Mikor a patakparton előttünk vagy 50 méterre megláttuk az imbolygó zseblámpafényt, tudtuk, hogy kessertalálkozó van készülőben. És úgy lőn: Pákóékkal ismerkedtünk meg. Zsákmány: szaloncukor és Mikulás mécses.

Köszönet mindenért.

kupaktanács
Pákósaját gyerek
 
Paco 2005.12.07 19:00
A nyúl után a télapót sem hagyhattuk ki. Ismerős helyszinen, új sídombbal gazdagodott a a patakpart. 20 mp. követtük egymást a gyalogúton rongyláb2-vel és Zsombival, a doboz a három gyermek eggyüttes keresése után fordult ki a kő alól.
Köszönjük a Mikulásnak, a meglepetést. (most már én is egy geoérme tulajdonosa vagyok, csokiharangot, szaloncukrot és még egy mikuláscsokit pusztítottak gyorsan el a gyerekek.)

pelike 2005.12.06 23:30
Még épp Mikulás napján sikerült megtalálni ezt az ajándékot. Egy kutyás őr furán nézett, mikor tanácstalanul álltunk egy kerítés előtt, de aztán csak rájöttünk, honnan lehet megközelíteni a helyet. A sípálya nagyon tetszett így sötétben is.
A dobozból elhoztuk a hóemberes gyertyatartót (pont illeni fog bele a hóember-gyertyánk, ami évek óta porosodik itthon) Köszönjük a Mikulásnak!
(Még rengeteg mindent rejt a doboz!)

pusztaip 2005.12.06 23:30
Nem gondoltam, hogy vén fejjel mikuláscsomagok után fogok nyomozni éjjel egy sötét gyalogúton, zseblámpával felfegyverkezve. De jó móka volt, köszönjük, Mikulás! :-)

Piás 2005.12.06 18:45
6.-án 6 Mikulás ajándékládából az 1.!
Karabíner zsákmánya egy "pénzérme" és egy csillagszóró. VAN MÉG AJÁNDÉK A LÁDÁBAN!
Köszi a rejtést!

rongylab2 2005.12.05 22:21Fénykép:
Zsombor fiam ebbe a síiskolába jár hetente kétszer - szombaton sikerült is lencsevégre kapnunk a Mikulást!

 

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]